Teljhatalmat kapott Bódog Tamás a DVTK-nál

Akt.:
Benczés Miklós és Bódog Tamás
Benczés Miklós és Bódog Tamás - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc – Péntektől az első csapat működését érintő változások lépnek életbe a DVTK labdarúgó csapatánál.

– Az elmúlt másfél évben Árki Gábor váratlan lemondása után Benczés Miklós egyedül látta el az első csapattal és az utánpótlással kapcsolatos sportigazgatói, valamint az akadémiai igazgatói feladatokat is, de miután az MLSZ hivatalosan is Regionális Utánpótlás Központtá nyilvánította a DVTK-t, a megnövekedett feladatmennyiség miatt egyértelművé vált, hogy ez a helyzet hosszú távon nem fenntartható – mondta el Szabó Tamás, a DVTK ügyvezetője a klub honlapján.

Sokáig kerestük a legjobb megoldást, amit végül házon belül találtunk meg, így Miklós első csapattal kapcsolatos feladatait a mai naptól Bódog Tamás veszi át, aki ezentúl szakmai igazgatóként a játékoskeret kialakításáért és a felkészítésért is felel.

Ezzel a döntéssel egyrészt egy kézbe kerülnek az első csapatot közvetlenül érintő feladatkörök, másrészt Miklós még több időt és energiát tud fordítani a klub, a labdarúgó akadémia, és a regionális utánpótlás képzési rendszer fejlesztésére, vagyis a DVTK sikeres jövőjének építésére.

Mind Tamásnak, mind Miklósnak sok sikert kívánok a jövőbeni feladataik sikeres ellátásához!


Már nem Veréb György a DVTK kapusedzője

Már nem Veréb György a DVTK kapusedzője

Játékosként, edzőként, vezetőként sok évtizede szolgálja a DVTK-t Veréb György. Az utóbbi években kapusedzőként vállalt szerepet a sikerekben a 67 éves szakember.

DVTK: Mevoungou már Felcsútot tekinti új otthonának

DVTK: Mevoungou már Felcsútot tekinti új otthonának

A DVTK kameruni középpályása, Patrick Mevoungou a légiós társaihoz hasonlóan később érkezik vissza Magyarországra, és valószínűleg ő már csak elköszönni jön Diósgyőrbe.

Új játékosok is feltűntek a DVTK első edzésén

Új játékosok is feltűntek a DVTK első edzésén

Pénteken elkezdte az edzéseket a DVTK csapata. A játékosok között a kölcsönből visszatérő Bacsa Patrik és Oláh Bálint, valamint a csütörtökön leigazolt Forgács Dávid mellett egy új arc tűnt fel: a kazincbarcikai születésű, fiatal szélső támadó Óvári Zsolt a Puskás Akadémia engedélyével vett részt a DVTK edzésén.

Stadionhelyzet: DVTK-vezetők Kövesden

Stadionhelyzet: DVTK-vezetők Kövesden

Csütörtökön délután Mezőkövesden jártak a DVTK vezetői.

 

 

DVTK: Antal Botond szerződést hosszabbított

DVTK: Antal Botond szerződést hosszabbított

Pénteken meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Antal Botond. A hórihorgas kapus így nyártól továbbra is a DVTK-t erősíti.