Friss hírek

2010.04.06. 22:51

Leégett egy balatonfenyvesi mûhely - mentõhelikopter vitte kórházba a sérültet

<p>Leégett egy mûhely kedd este Balatonfenyvesen. A tûzben egy nõ megsérült, õt mentõhelikopterrel szállították kórházba. A helyszínre csaknem 20 tûzoltó vonult, akik egy órán át küzdöttek a lángokkal - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.</p>

A mûhely kedd este gyulladt ki a Fenyvesi utcában. Egy 280 négyzetméteres melléképület tetõszerkezete kapott lángra, végül azonban az egész porig égett. A lángok a lakóházba is belekaptak, a tüzet egy órába telt megfékezni. Az oltásban több város - Keszthely, Marcali, Balatonboglár - tûzoltói vettek részt, összesen 20-an. A mûhelyben három autó is volt, ezekbõl kettõt még sikerült idõben kihozniuk, bár az egyik megrongálódott.

A tûzben a tulajdonosnõ sérült meg, õt égési sérülésekkel, mentõhelikopter szállította kórházba. Azt még vizsgálják, hogy mi okozta a tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!