Bocsánatért esedezik a cinkossá vált biztonsági őr

Rablógyilkosság Tokajnál
Rablógyilkosság Tokajnál
Levélben kér bocsánatot társa halála miatt a pénzszállító kirablásával gyanúsított biztonsági őr. “Ha tehetném, mindent megváltoztatnék…”- fogalmaz az áldozat családjának címzett levelében.  Rablógyilkosság Tokajnál 2007.03.27.&nbspPénzszállító 2007.03.27. video

Az egy hete Tokaj külterületén elkövetett pénzszállító elleni rablógyilkosság rablásban való részvételével gyanúsított, és időközben előzetes letartóztatásba helyezett biztonsági őr kedden tollat ragadott, és meggyilkolt társa szüleinek bocsánatkérő levelet írt.

Egyelőre az ő vallomása alapján annyit lehet tudni, hogy a szökésben lévő Hajdú Roland tippje alapján vett részt maga is a rablás előkészítésében. Vizelés ürügyén azért le a guruló páncélszekrénnyel az aszfaltról. Tagadja azonban, hogy tudott volna az ölésről. Csupán eljátszotta, hogy leütik és egy másik kocsi csomagtartójába rakják.

Állítása szerint arról fogalma nem volt, hogy biztonsági őr társát megölik. “Ha tehetném, mindent megváltoztatnék…”- fogalmaz az áldozat családjának címzett levelében Sz. János, aki ügyvéde szerint összeroppant a történtek miatt. Még nem nyílt meg igazán, mert nyomasztólag hatottak rá az áldozattá vált munkatársával törtntek.