Nem tudják, milyen cég jönne, de nagyon várják Hernádnémetiben

Akt.:
A tervezett beruházást a „jól értesült” fórum­résztvevők a Mercedeszhez hasonlították - illusztráció
A tervezett beruházást a „jól értesült” fórum­résztvevők a Mercedeszhez hasonlították - illusztráció
Hernádnémeti – Bár egyelőre titok a cég neve, de mindenki a kecskeméti Merce­desszel példálózott.

Lakossági fórumot tartottak kedden a hernádnémeti iskolában, ahol két napirendi pontot tárgyaltak: ipari terület kialakítása és új településrendezési terv megalkotása. A fórumot nagy érdeklődés övezte, ami nem is csoda, hiszen mint elsőként megírtuk, a település határába hatalmas, több mint 400 hektáros beruházást tervez egy meg nem nevezett cég.

A fórumon a település jövőjét meghatározó lehetőségről beszélt dr. Orosz Zsolt polgármester, egy olyan cégről, amely több területet is vizsgál, és amelyről végleges döntés a nyár végén, ősszel születhet. Bár az általunk felvetett autógyár neve nem hangzott el, de a tervezett beruházást a „jól értesült” fórum­résztvevők a Mercedeszhez hasonlították. A fórumon elhangzottakra visszatérünk.

ÉM-HI


BMW-autógyár épülhet Hernádnémeti határában? - illusztráció
Hernádnémeti - Kormányhatározat van, de a titoktartási szerződés miatt senki nem nyilatkozhat a lehetséges beruházásról. Az elmúlt tíz évben számtalan alkalommal írtunk róla, hogy Miskolc neve is felmerült egy-egy autógyár lehetséges helyszíneként, aztán mindannyiszor csalódnunk kellett. Hol Braz...Bőcs.
BOON.HU


hirdetés