„Mindenkinek jó pihenést!”

Akt.:
„Mindenkinek jó pihenést!”
© Fotó: Vajda János
Miskolc – A labdarúgó megyei I. osztály 30. fordulóját rendezték meg szombaton.

Bőcs – Bogács 2-2 (0-0)

Bőcs, 70 néző. V.: Tóth P.

Bőcs: Homa – Nyircsák, Blaskó (Szakáczki), Moroncsik, Borbély, Vadász, Balázs (Sramkó), Eperjesi, Pásztor (Bernáth), Bereczki, Kerekes. Edző: Zsiga Gyula.

Bogács: Bencsik – Gál, Kovács, Czeglédi, Dudás (Pál), Karancsi (Molnár), Hegedűs, Fuckler, Stefanecz, Toplenszki, Hornyák. Játékos-edző: Sivák Sándor.

G.: Kerekes, Sramkó, ill. Hornyák, Fuckler. Jók: Kerekes, Nyircsák, Borbály, Sramkó, Bernáth, ill. Czeglédi, Hornyák, Fuckler. Ifi: 4-2.

Zsiga Gyula: – Ma nem érdemeltünk győzelmet de a csapatom erejét bizonyítja, hogy kétszer is sikerült kiegyenlítenünk, ezért legalább az egy pontra rászolgáltunk. Köszönjük az önkormányzatnak a támogatását, és azoknak akiknek valamilyen formában segítették a csapatunk működését. Gratulálok a játékosoknak az utolsó hat fordulóban szerzett 16 ponthoz.

Fotók: Vajda János Fotók: Vajda János ©

Sivák Sándor: – Kicsit bosszús vagyok, mert kétszeri vezetésünket sem tudtuk megőrizni, ezért igazságos a döntetlen. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez, és köszönjük azoknak, akik valamilyen formában támogatták csapatomat.


Encs – Felsőzsolca 3-2 (1-1)

Encs, 100 néző. V.: Séra.

Encs: Éliás – Szita, Csengő, Horváth Sz., Leskó, Rakaczki (Hornyák), Kádár (Bertók), Lencsés (Nagy R.), Kontra, Molnár, Pecsenye. Edző: Kocsis Nándor.

Felsőzsolca: Roza – Lippai, Boczki, Péter (Kupcsik), Szárnya (Valóczki), Menougong, Varga, Berecz, Bodnár (Mészáros), Burinda (Potyka), Kovács. Edző: Sándor Zsolt.

G.: Kádár (2), Lencsés, ill. Kovács (2). Jók: Kádár (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 5-1.

Kocsis Nándor: – A szezon legjobb játékával itthon tartottuk a három pontot. Köszönjük a a szurkolóinknak az egész éves biztatást, támogatóinknak a segítséget. Gratulálok az ifi ezüstérméhez. Hajrá Encs!

Kundráth Csaba, csapatvezető: – Először is gratulálunk a Mád bajnoki címéhez. Másodszor – pedig tudom hogy ez nem az Oscar-gála és a díjat sem mi nyertük –, de szeretnék köszönetet mondani az önkormányzatnak, a Mojito Lemonnak, Csősz Gézának, Siegel Jánosnak és mindenkinek aki bármilyen formában segítette a csapatot. Köszönet a szurkolóknak, akik mindig mellettünk álltak, de legnagyobb köszönet természetesen a csapatnak és Sándor Zsolt edzőnek jár, akik mindig tudásuk legjavát adták a mérkőzésekhez.


Karcsa – Ózd 0-1 (0-0)

Karcsa, 100 néző. V.: Németh.

Karcsa: Molnár – Petercsák, Rostás, Fodor, Horváth (Bodnár), Váradi G. (Rendes), Váradi I., Dakos, Matisz, Kovács D., ifj. Petercsák. Játékos-edző: Petercsák Márton.

Ózd: Varsányi – Ambrus, Dömötör, Makó T. (Nagy), Tátrai, Makó B., Tamás, Albert, Nadanicsek P., Kovács B., Varga. Edző: Budai Tamás.

G.: Tátrai. Jók: Molnár, Rostás, ill. Tamás, Tátrai, Albert, Nadanicsek P., Ambrus. Ifi: 1-4.

Petercsák Márton: – A héten történtek után nem voltak tiszták a fejek, de ettől függetlenül egy nyerhető mérkőzést engedtünk ki a kezünkből.

Budai Tamás: – Örülök hogy a csapat a sok hiányzó ellenére az utolsó fordulóban is odatette magát és így nagyszerű győzelmet szerzett. Köszönöm mindenkinek aki egy kicsit is hozzátett ehhez a nehézségekkel teli szezonhoz.


Tokaj – Sajóbábony 3-7 (2-3)

Tokaj, 200 néző. V.: Tóth J.

Tokaj: Tóth Á. – Macsi, Cseh A. (Hauberger), Asztalos, Fedor (Borbély), Pásztor (Zelenák), Kassai (Bejó), Csordás, Csikai, Cseh K., Bódi (Lakatos). Edző: Juhász Zsolt.

Sajóbábony: Éliás – Hronyecz, Kerényi, Lázi, Tóth T., Tóth I., Nagy, Kovács (Balogh), Titkó, Nyeste, Varga. Edző: Orlóczki Tibor.

G.: Pásztor, Cseh K., Lakatos, ill. Lázi (2), Tóth I. (2), Hronyecz, Tóth T., Varga. Jók: senki, ill. Lázi (a mezőny legjobbja) és az egész csapat. Ifi: 2-1.

Juhász Zsolt: – Utolsó mérkőzésünk tükörképe volt éves teljesítményünknek. Térjünk szépen nyugovóra, pihenjünk sokat, és kezdhetjük „elölről”.

Hronyecz Norbert, elnök: – Köszönöm az önkormányzat és a szponzorok egész szezonbeli támogatását. Ugyancsak köszönöm edzőnk, Orlóczki Tibor és az utánpótlás edzők kiváló munkáját, és szertárosunk áldozatos munkáját. A mérkőzésről annyit, hogy kicsit nehezen indultunk, de a végére szépen belejöttünk, köszönöm a játékosok hozzáállását, és köszönöm azon játékosok hozzáállását is…


Szendrő – Miskolci VSC 8-0 (4-0)

Szendrő, 150 néző. V.: Zimmermann.

Szendrő: Ihász – Jancsurák, Varga, Beri (Váradi), Bári (Pusi), Dányi (Lakatos I.), Nyíri O., Ádám (Lakatos Cs.), Béres (Sáfár), Lázok, Lakatos R. Edző: Bernai Béla.

Miskolci VSC: Kovács – Bozik, Soltész, Nyirkó, Péter, Nyíri J., Mirki, Csengeri, Kele, Kemecsey, Erdei. Játékos-edző: Jóner Gábor.

G.: Lakatos R. (2), Nyíri (2), Bári, Dányi, Béres, Ádám. Jók: az egész csapat, ill. Kovács, Bozik, Kele. Ifi: 4-2.

Szaniszló Richárd, elnök: – Legalább a búcsúnk szépre sikerült, ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk. Szebb folytatást mind a két csapatnak. Köszönjük minden támogatónk egész éves segítségét és az utánpótlás csapataink helytállását.

Jóner Gábor: – A rémálom véget ért, szenvedéssel teli fájdalmas szezon volt, ahol bebizonyosodott, nem érdemlünk Vasút mezt. Újjá kell építenünk mindent mert különben eltűnünk a megyei futball térképéről. Addig is, hajrá Vasút!


Bánhorváti – Onga 1-1 (0-0)

Bánhorváti, 200 néző. V.: Dósa.

Bánhorváti: Komlóssy – Győrfi, Csattos, Máthé (Rézműves), Láposi (Bicskey), Kazvinszki, Szemere, Marczis, Siskó, Mátyás, Csendom. Edző: Kócsi József.

Onga: Lövey – Szabó D. (Bazsányi), Tóth D., Varga, Tóth R., Szabó Zs., Tóth N., Molnár, Subert, Berta, Bozik. Edző: Varacskai István, Simon Imre.

G.: Csattos, ill. Varga. Jók: az egész csapat, ill. az egész csapat. Ifi: 4-2.

Kócsi József: – Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményhez, sajnos az utolsó mérkőzésen nem éltünk a lehetőséggel, de emelt fővel hagytuk el a pályát. Köszönjük támogatóinkak, Demeter Zoltán országgyűlési képviselőnek, polgármesterünk és képviselő-testületünknek az egész éves segítséget, hisz nélkülük ezt nem tudtunk volna elérni. Gratulálok az ificsapat tavaszi meneteléséhez is.

Varacskai István: – Az Onga Sportegyesület őszinte részvétét fejezi ki dr. Madzin Tibornak és családjának. Köszönjük Onga város önkormányzatának, képviselő-testületének az egész éves támogatását. Köszönjük a Len-Véd Kft. és a Sport 36 Kft-nek a szponzorálását. Gratulálok az U19 bronzérméhez. Jó pihenést mindenkinek.


Tiszakeszi – Mád 0-2 (0-2)

Tiszakeszi, 150 néző. V.: Sveda.

Tiszakeszi: Zselenák – Nagy M., Szabó V., M. Varga Cs. (Tamás), Farkas, Nagy D., Borza, Rémiás, Egyed (Sepsi), Török, Gulya. Edző: Molnár János.

Mád: Mata (Czakó) – Balog, Vajda, Janikó, Bakos, Titkó, Bohus, Godzsák (Csoma), Szűcs Á., Bodnár (Szűcs M.), Gáll (Lukács). Csapatvezető: Szűcs Ádám.

G.: Vajda, Bohus. Jók: Zselenák, Borza, Farkas, Nagy D., Egyed, ill. az egész csapat. Ifi: 0-3.

Molnár János: – Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez. Igaz, hogy a sikeresebb őszt halványabb tavasz követte, de egy kis dél-borsodi község megállta a helyét a megyei elitben, amihez szükségünk volt az önkormányzatunk, vállalkozóink szurkolóink és magánszemélyek támogatására. Idősebb játékosaink bizonyították, hogy ma is megállják a helyüket a magasabb osztályban, fiatal játékosaink pedig óriási élménnyel gazdagodtak. Mindenkinek jó pihenést!

Szűcs Ádám: – Köszönjük szépen a sportszerű Tiszakeszi barátainknak a mérkőzés előtti ajándékot! Jó pihenést kívánok minden játékosnak, szurkolónak, sporttársnak.


Edelény – Szerencs 6-0 (2-0)

Edelény, 300 néző. V.: Tóth M.

Edelény: Molnár – Homonnay (Kalász), Komjáti, Kótai, Fűzi (Mészáros), Boros M. (Marsalkó), Boros L., Hanász (Kecskeméti), Nagy Cs., Pataki, Huszti. Edző: Németh Attila.

Szerencs: Kristóf (Madarasi) – Rábai, Gyökös (Erdei), Gombos, Margitai, Ternyik, Gyöngyösi, Rabócz (Kiss M.), Hajdu, Szabó, Buri. Edző: Tóth István és Lukács Bertalan.

G.: Kótai (2), Huszti (2), Boros L. (2). Jók: az egész csapat, ill. Gombos, Szabó, Kiss M.. Ifi: 12-0.

Szilvai Attila, elnök: – Az egyesület megköszöni Molnár Oszkár polgármesternek, a város képviselő-testületének és szurkolóinknak az egész éves támogatást.

Tóth István: – Gratulálok az Edelény bronzérméhez! Köszönjük szurkolóinknak az egész éves kitartó buzdítását! Sajnos a tavasszal nagyon elfogytunk csak reménykedni tudtunk a jobb folytatásban, ehhez viszont nagyobb összefogásra lesz szükség.

ÉM


Pontlevonással sújtották az Ináncs csapatát – Labdarúgó fegyelmi határozatok

Miskolc – A Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága a következő fegyelmi határozatokat hozta az elmúlt heti fordulóban kiállított játékosok ügyében.

A megyei I. osztályú bajnokság tavaszi sorsolása – 2016/17

A 2016/2017-es Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi idényének órarendje.Bőcs.
BOON.HU


hirdetés