Blogra fel!

Blogra fel!
Blogra fel!
Nyíregyháza – Tudták, hogy kik szerepelnek a világ száz legbefolyásosabb emberét tömörítő listán? Mások mellett a jelenlegi és a korábbi amerikai elnök, jó néhány zenész, informatikus és tévésztár – valamint Craig Newmark. Blogtörténet [.pdf – 39KB]

Hogy ki ő? Egy blogger, aki bejegyzéseivel alaposan felkavarta a körülötte lévő állóvizet, s aki az Online Oscar-nak is nevezett Webby Awards-on ez Év embere lett.

Ám nem kell Amerikáig mennünk, hogy érzékeljük: a blog egyre inkább teret hódít. A műfajt műveli a magyar miniszterelnök, a tengerentúl az elnöki kampány részét képezi, de a nagyvállalatok életében is egyre fontosabb szerep jut neki.

És használjuk mi is: az Inform Média Kft. napilapjainak is van mér blogtere, amit szeretnénk a lehető leghasznosabbá tenni. A blog, amellett hogy interaktív, gyors és személyes, lehetőséget ad arra, hogy Olvasóink megismerjék véleményünket, s hogy arra reagáljanak, ha úgy adódik, vitatkozzanak. Szeretnénk képet adni a blogok kialakulásáról, használatáról, ezért az elkövetkező napokban felelevenítjük e műfaj történetét, s kedvcsinálóként érdekességeket is közlünk. Eközben pedig várjuk olvasóinkat a http://blog.szon.hu oldalon.

  • www.blogging.hu