Black Friday Miskolcon – tévékért ment a harc

Akt.:
Black Friday Miskolcon – tévékért ment a harc
Miskolc – Komoly könyökléssel indult a Black Friday Miskolcon az egyik hipermarket műszaki osztályán. A pogózás tétje kb. húsz tévé volt – kaptuk a hírt olvasónktól.

A Szentpéteri kapuban található hipermarket műszaki osztályán támadt komoly tülekedés péntek reggel. Olvasónk tájékoztatása szerint reggel nyolc óra körül érkeztek meg a televíziók, amik kiváltották a heves érdeklődést a mintegy száz emberből, akik felsorakoztak a jóárúsított laptévékért. Amint kihozták a termékeket rámentek a cuccra, mint „bólintér a doxitojásra” és beindult a lökdösődés. A polcokat is átrendezték a tülekedésben a kedves vásárlók, itt-ott az egyéb cikkek a földre kerültek. Az amerikai videókból megszokott jelenetek játszódtak le, arrébb és fellöktek mindenkit, aki az útjukba állt, többek között így került padlóra egy gyermek is – állította az olvasónk.

Elég gyorsan lezajlott az egész, mintegy tíz perc alatt helyreállt a nyugalom, akadt, aki két tévével a hóna alatt nyomakodott ki a hoppon maradt vásárlók közül. A helyszínen a biztonsági őrök próbáltak rendet tenni a rendőrökkel karöltve, olvasónk szerint az áruház készült a lehetséges cirkuszra – tudtuk meg az olvasónktól.