Magyarország

2008.02.03. 14:37

Dorongokkal és könnygázszóró palackkal

<p>Nyíregyháza-Kemecse – A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse csoportos garázdaság miatt indított eljárást a településen szombaton este történtekkel kapcsolatban. &#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-080203kemecse2_ps_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A rendelkezésre álló adatok szerint egy kocsmai szóváltást követően több személy kocsikkal, dorongokkal és könnygázszóró palackkal jelent meg haragosaik utcájában, hogy tettleg vegyenek elégtételt.

Az eddig meghallgatott tanúk szerint az itt lakók visszaverték a támadókat. Mire a rendőrséget értesítették, a csetepaténak már csak nyomai látszottak: egy megrongált kerítés és néhány gépkocsiról letört darab, valamint hátrahagyott eszköz, amiket a nyomozóhatóság lefoglalt.

Sérüléssel senki sem jelentkezett orvosi ellátásért, a rendőrség számos tanú mellett eddig egy gyanúsítottat hallgatott ki, társait még keresik. A további atrocitások megelőzésére az éjszaka az egyenruhások fokozott járőrszolgálatot láttak el.

ELŐZMÉNYEK:

- Fullajtár András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!