„Bízunk benne: kapunk egy új bejárati ajtót, pedig az nem tehetett semmiről”

Akt.:
Hernádnémeti vs. Ónod
Hernádnémeti vs. Ónod - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 21. fordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap.


Önnek melyik a kedvenc csapata a megyei II. osztály Közép csoportjában?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Hernádnémeti – Ónod 2-1 (0-1)

Hernádnémeti, 150 néző. V.: Sveda.

Hernádnémeti: Répási – Kertész, Zsova (Barcsai), Orosz, Pálinkás, Kovács, Lantos (Ruzsvánszki), Lipták, Almádi, Juhász (Debrődi), Nótár. Edző: Hideg László.

Ónod: Szabó – Horváth N., Horváth Zs., Krajnyák, Stoff, Dósa, Bukta, Profáncsik, Tricskó, Zemlényi (Pető), Svéda. Edző: Kalmár Nándor.

G.: Juhász, Debrődi, ill. Tricskó. Jók: Juhász, Pálinkás, Olrosz, Kovács, Lipták, ill. az egész csapat. Ifi: 2-4.

Hideg László: – Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem játszottunk jól, de így kell kimenni a második félidőre. Minden játékosunkat dicséret illeti, mert nagyon akarták a győzelmet.

Kalmár Nándor: – Gratulálok a lelkesen küzdő csapatomnak, aki megérdemelte volna a győzelmet. Jó játékvezetés mellett az asszisztensek tudták ki a hazai csapat.


Cserépfalu – Szirmabesenyő 1-0 (0-0)

Cserépfalu, 150 néző. V.: Szobóczki Cs.

Cserépfalu: Demeter – Balogi, Polgár, Erdős, Mohácsi, Mizser, Komlósi, Badalik (Kucserák), Kecskés (Török), Nagy (Berzeviczi), Kéri (Gáspár). Elnök: Kovács Zoltán.

Szirmabesenyő: Valkányi – Fejes (Laczai), Mizser, Illés, Markov, Sári, Kascsák, Kiss, Kalász, Jesztrebi (Kubiczki), Juhász. Edző: Markov Tamás.

G.: Mizser. Jók: az egész csapat, ill. senki. Ifi: 2-6.

Kovács Zoltán: – A rég várt küzdőszellem most előjött a palackból. Megérdemelt győzelem. A kivívott győzelmet Sivák Sanyinak ajánljuk.

Markov Tamás: – Két gyenge csapat közül az nyert, amelyiket támogatta a játékvezetés.


Mezőnagymihály – Harsány 3-2 (1-1)

Mezőnagymihály, 80 néző. V.: Veréb.

Mezőnagymihály: Serki – Farkas, Varga, Karancsi (Csuhai), Nagy G., Moroncsik (Boros K.), Tóth A., Tóth T. (Szilágyi), Sajtós (Németh), Nagy L., Lakatos (Nagy). Edző: Holló Ferenc.

Harsány: Pusztai T. – Rafael J., Tóth, Éliás, Zibrinyi (Pusztai D.), Dévai, Kazareczki (Pintér), Simon, Tóth, Munkácsi, Farkas. Edző: Pusztai Tamás.

G.: Varga (2), Sajtós, ill. Éliás, Tóth. Jók: Tóth A., Varga, ill. Tóth, Éliás, Dévai, Rafael J. Ifi: 4-0.

Holló Ferenc: – Biztos az én hibám, is, hogy nem bírtam, felpörgetni a játékosokat, vagy még a szerdai Magyar Kupa meccs is bennünk volt. Ma is volt egy véleményes 11-es. Fene tudja. Mindent meg lehet magyarázni. Ettől függetlenül az összkép siralmas: egy pozitívum van, a 3 pont. Jövő héten nem mi leszünk a favoritok.

Pusztai Tamás: – Egy jó csapat ellen nem sok hiányzott a meglepetéshez. Megyünk tovább előre a megkezdett úton és a siker sem fog elmaradni!


Tibolddaróc – Vatta 0-1 (0-0)

Tibolddaróc, 200 néző. V.: Haraszin.

Tiboldaróc: Bukta – Huszár, Nagy, Tóth, Sályi, Pásztor (Lázár), Holicskó G. (Bereznay), Görzsöny (Balázs), Holicskó Gy., Varga (Lukács), Hócza (Farkas). Edző: Szűcs Levente.

Vatta: Gergely – Nagy, Kaló, Baranyi, Vas, Tóth, Kerekes, Ferenczi (Lakatos G.), Bodzán (K. Tóth), Pusoma (Váradi), Lakatos K. (Gulya). Edző: Kovalik Mihály.

G.: Nagy. Jók: senki, ill. az egész csapat, Ifi: 0-4.

Szűcs Levente: – A vattai csapat megmutatta, hogyan kell ziccer nélkül megszerezni a 3 pontot. Nekünk csak a gólhelyzetek maradtak Nagyon remélem, hogy a játékvezetőt nem befolyásolta a mérkőzés előtti atrocitás. Bízunk benne: kapunk egy új bejárati ajtót, pedig az nem tehetett semmiről.

Kovalik Mihály: – Küzdelmes mérkőzésen kevés helyzetből a gólt mi rúgtuk, így megérdemeltük a győzelmet.


„Nem tudom, hogy a játékvezetőnek lehet-e a játékos anyukáját szidni?”

Miskolc – A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 21. fordulójában négy mérkőzést játszottak szombaton.