július 27-ig

2020.04.27. 17:32

Várják a jelentkezéseket a Tokaji Írótáborba

A tábort a tervek szerint augusztus 13. és 16. között rendeznék meg, de járványügyi helyzet miatt az időpont még bizonytalan.

Hétfőtől július 27-ig várják a jelentkezéseket a 48. Tokaji Írótáborba, amelyet a tervek szerint augusztus 13. és 16. között rendeznek meg. Az időpont még bizonytalan, tekintettel a járványügyi helyzetre – közölte a Tokaji Írótábor Egyesület Elnöksége hétfőn az MTI-vel.

Az összegzés szerint a 48. Tokaji Írótábort „Eredj, ha tudsz..” – Trianon a magyar irodalomban és társművészetekben akkor és ma címmel rendezik meg. Ez lesz a két évvel ezelőtt megkezdett konferenciasorozat záró eseménye.

Jelentkezni a táborba elektronikus úton lehet www.tokajiirotabor.hu oldalon található űrlap kitöltésével. A tanácskozás helyszíne a Tokaji Ferenc Gimnázium és Kollégium lesz.

Mint írják, a hagyományok szerint a Tokaji Esték sorozatban alkotóműhelyek, folyóiratok bemutatkozása, felolvasó est, kiállítás és minőségi tokaji borok kóstolója várja a résztvevőket. A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a járványügyi helyzet miatt nem garantálhatják, hogy a 48. Tokaji Írótábort idén augusztusban rendezik meg, a tábor időpontja kitolódhat év végéig is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában