Biztonságos várossá vált Sárospatak

Akt.:
Aros János az új autóban
Aros János az új autóban
Sárospatak – Egy pályázatnak köszönhetően új járműhöz jutottak a pataki polgárőrök.

Évről évre megszokott látvány, hogy a sárospataki II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola előtti gyalogos átkelőhelynél reggel az iskolakezdés előtt ott állnak a sárospataki polgárőrök, akik segítik az iskolások biztonságos áthaladását.

A polgárőrök tekintélye

– A sárospataki polgárőrség tagjai részévé váltak Sárospatak életének – mondja Aros János, Sárospatak polgármestere, a polgárőr egyesület elnöke. – Ma már szinte elképzelhetetlen bármilyen sárospataki rendezvény a polgárőrök részvétele nélkül, akik ezt a feladatot önként, minden ellenszolgáltatás nélkül végzik. A sárospataki polgárok ugyanúgy tekintenek rájuk, mint a rendőrökre, ami annak is köszönhető, hogy a pataki polgárőröknek sikerült megfelelő tekintélyt kialakítaniuk. A napokban egy pályázatnak köszönhetően egy korszerű, rengeteg extrával felszerelt terepjáró autóhoz jutott az egyesület, amelyet már természetesen szolgálatba is állítottunk. Biztos vagyok abban, hogy ez segíti majd a polgárőrök munkáját.

ÉM-BG0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s