Biztonságban az utakon húsvétkor is!

Akt.:
Biztonságban az utakon húsvétkor is!
Biztonságban az utakon húsvétkor is!
Miskolc – Az elmúlt évek rendőrségi tapasztalatai szerint a húsvéti ünnepek alatt országosan, így a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területéhez tartozó közutakon is a forgalom növekedésével kell számolni.

A megyei rendőr-főkapitányság és a 10 rendőrkapitányság munkatársai a megnövekedett forgalomra tekintettel 2018. március 30-a és április 2-a közötti időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a közlekedésbiztonságra, a forgalom segítésére, valamint a zavartalan közlekedés biztosítására. A rendőrök a polgárőrökkel együttműködve a biztonságos közlekedés elősegítése érdekében végzik tevékenységüket és elsőrendű feladatként tekintenek a gyalogosok és a kerékpárosok védelmére.

Az ünnepi, hosszú hétvége alatt, a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, valamint a forgalmi torlódások megelőzésére.

rendorseg-kozuti-ellenorzes-alkoholszonda-ittas-vezetes2

A balesetek elkerülése érdekében a járművezetők a vezetés megkezdése előtt tartózkodjanak a szeszes italok fogyasztásától! Aki ittasan járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

ÉM