Biztató Bősze György egészségi állapota

Bősze György
Bősze György - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Egyre jobb hírek érkeznek Bősze György egészségi állapotáról, a megyei kórház tájékoztatása szerint a Miskolci Nemzeti Színház művészének állapotát stabilizálták, a kritikus szakaszon túl van, és napról napra biztatóbb jelek utalnak a javulásra, egyre több esély van a felépülésre. Mindezt közleményében tudatta a teátrum igazgatósága.

Bősze György az Egy csók és más semmi előadás június 4-i főpróbáján a színpadon lett rosszul, az előadást ezért azonnal le kellett állítani. A színész kezelőorvosa is elismeréssel szólt mind a közönség, mind a színházi kollégák, mind a közönség soraiban helyet foglaló orvosok és a kiérkező mentők lélekjelenlétéről, valamint a szakszerű és gyors segítségéről, áll a közleményben. Mindnyájuk közös érdeme, írják, hogy nem végződött tragédiával az esemény, a hirtelen szívhalál állapotából sikerült újraélesztéssel és defibrillálással megmenteni a színművész életét.

A Miskolci Nemzeti Színház tagjai, valamint Bősze György orvosai is nagy várakozással és bizakodással tekintenek a színművész felépülése elé, illetve köszönik a közönség támogató, gyógyulást kívánó üzeneteit, zárja közleményét a színház.

ÉM


Színpadon lett rosszul Bősze György

Miskolc – A színművészt csütörtökön az Egy csók és más semmi főpróbájáról vitték el a mentők. tovább »