Helyi közélet

2012.12.11. 22:02

"A hiba nem a UPC hálózatában keletkezett"

Miskolc - Olvasóink jelezték, hogy hétfőn este 8 óra után Miskolc több kerületében nem működtek a UPC szolgáltatásai.

Miskolc - Olvasóink jelezték, hogy hétfőn este 8 óra után Miskolc több kerületében nem működtek a UPC szolgáltatásai.Mi volt ennek az oka? Kijavította a szolgáltató az esetleges hibát? Számíthatnak az előfizetők esetleg hasonló kimaradásra? - fordultunk a szolgáltatóhoz.

- Miskolc egy kisebb körzetében történt tegnap este egy viszonylag rövid ideig tartó szolgáltatás-kiesés - tájékoztatta az Észak-Magyarországot Szűcs László, a UPC Magyarország Kft. kommunikációs igazgatója. - A városban üzemelő mintegy 100 műszaki csomópontunk közül egynek állt le a működése, aminek következtében mintegy 400 előfizető otthonában szüneteltek átmenetileg a kábeles szolgáltatások. A hiba nem a UPC hálózatában keletkezett, hanem valószínűsíthetően a hálózati eszközöket ellátó áramszolgáltatásban. Három órával később (23.21-kor) a szolgáltatások helyreálltak és azóta ismét folyamatosan működnek.

A kényszerű szünet miatt az UPC elnézést kér előfizetőitől.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában