Bizarr betegség: a férfi folyton részeg, mert alkoholt állít elő a szervezete az ételből

Akt.:
Bizarr betegség: a férfi folyton részeg, mert alkoholt állít elő a szervezete az ételből
USA – Ray Lewis egy nagyon ritka betegségben, az ABS-ben, azaz autoerejsztési szindrómában szenved, ami azt jelenti, hogy mindenféle szénhidrátból és cukorból alkoholt állít elő a bélrendszere.

A férfi korábban ejtőernyős volt és teherautó-sofőrként is dolgozott. Aztán egyszer csak egy ebéd után részeg lett… Ekkor kezdődtek a bajok. A felesége persze rögtön arra gondolt, hogy Ray titokban iszik, így letiltotta a bankszámlájukról, és megígértette vele, hogy többé egy kortyot se igyon. De Lewis ennek ellenére mindennap részeg volt…

2015 szeptemberében aztán diagnosztizálták döbbenetes betegségét. Azóta csak fehérjét, zöldségeket és magvakat ehet. Ha csokit, csipszet, vagy bármilyen cukortartalmú ételt vagy szénhidrátot vesz magához, egyből beindul a testében az alkohol termelés. Még egy GPS nyomkövetőt is viselnie kell, hogy megtalálják baj esetén.

– Sokan nevettek rajtunk, de nagyon szenvedünk betegségtől. A szervezete pont olyan állapotba kerülhet mint annak, aki alkoholista, úgy, hogy egy kortyot sem iszik. A szervei ugyanis nem tudják, honnan származik az alkohol – mondta a felesége.

Forrás: borsonline.hu


Forrás: Daily Mail
Olaszország - Eleinte még az orvostársadalom is hitetlenkedett, de végül bebizonyosodott, hogy a 21 éves hölgy egy rendkívül bizarr és borzasztóan ritka betegségben szenved. A firenzei orvosok értetlenül álltak az eset előtt. A fiatal nőt azzal a meglehetősen szokatlan tünettel szállították kórhá...