Bíróság előtt felelhet a rendbontó Mezőkövesden

Akt.:
Illusztráció - Bíróság előtt felelhet a rendbontó Mezőkövesden
Illusztráció - Bíróság előtt felelhet a rendbontó Mezőkövesden
Mezőkövesd – Bíróság elé állítást javasolnak a mezőkövesdi rendőrök azzal a férfival szemben, aki egy helyi labdarúgó mérkőzést félbeszakítva a pályára beszaladt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rendbontás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást F. Endre 40 éves füzesabonyi lakossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. augusztus 15-én az esti órákban egy mezőkövesdi labdarúgó mérkőzésen átmászott a játékteret határoló korláton, majd a pályára beszaladt, félbeszakítva a mérkőzést.

A beismerő vallomást tett terhelttel szemben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2015. szeptember 15-én lezárta és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Egyszer küldhetnének már egy olyan játékvezetőt, aki nem “csokis” alsóban vezet… – Ez történt a hétvégén a borsodi focipályákon

Miskolc – Összefoglaló a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei labdarúgó bajnokságok (NB II, NB III, megye I és megye II) elmúlt hétvégi mérkőzéseiről: pazar fotók és videók, még parádésabb edzői nyilatkozatok, valamint a bajnokságok tabellái. tovább »

Videó: Paranormális tevékenység Barcikán? Egyszerre három játékos terült el!

Kazincbarcika – A Kazincbarcika-Cigánd meccsen nem minden nap látható hármas borulást láthatott a közönség. Azóta is kutatjuk, hogy milyen felsőbb erők állhattak a játékosok esése felett, mert az ellenfél ott se volt. tovább »

Videó: Ahol néha a rendező a legrészegebb

A Mennyei Megyei osztályú rangadókra kijárni egy egészen különleges élmény. Videóösszeállításunkban megmutatjuk az alsóbb osztályú foci savát-borsát. tovább »

A bíróverésre továbbra sincs mentség

Nem ritka a megyei labdarúgó bajnokságokban, hogy a meccs hevében egy-egy játékvezetői döntést követően magán a sporin csattan az ostor. Írtunk már meghógolyózott sporttársról, szotyival megküldött bíróról és eszméletlenre vert játékvezetőről is. Legutóbb Tunyogmatolcson lett egészen balhés vége a mérkőzésnek: a játékvezetői hármas csak rendőri kísérettel tudott távozni a pályáról. A legemlékezetesebb bíróverésekből szemezgettünk. tovább »
hirdetés


hirdet�s