Bíróság elé állítják a miskolci jobbikos polgármester jelöltet

Miskolc – A rendőrség szabálysértési őrizetbe vette Szegedi Mártont a Jobbik miskolci polgármester jelöltjét. A rongálással gyanúsított férfit gyorsított eljárá keretében kívánják bíróság elé állítani – közölte a Független hírügynökséggel Dobi Tamás a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa.

A jelölt vasárnap délután sajtótájékoztatója keretében leszedte egy oszlopról Káli Sándor szocialista polgármester jelölt két plakátját, mondván: az MSZP-sek letakarták a Jobbik reklámanyagait. A rendőrségrongálás miatt – előállította Szegedi Mártont a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol szabálysértési eljárás indult vele szemben.

– Független Hírügynökség –


Előállították a rendőrök a jobbik miskolci polgármester-jelöltjét – szocialista plakátokat tépett le

fuggetlen | 2010.09.26 14:37
Miskolc – Előállították a rendőrök Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci főpolgármester-jelöltjét vasárnap délután, mert egy sajtótájékoztatón letépte a város jelenlegi szocialista polgármesterének választási plakátját.

Önkormányzati választás 2010 | Plakátleszerelés miatt előállították a jobbikos jelöltet

boon | 2010.09.26 16:00
Miskolc – A rendőrség előállította Szegedi Mártont, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjét, mert az Újgyőri főtéren tartott sajtótájékoztató keretében leszerelte a villanyoszlopról a szocialista polgármesterjelölt és képviselő-jelölt plakátját, melyek alatt jobbikos plakátok voltak.