Bíróság elé állhat a zaklató mezőkövesdi apa

Mezőkövesd – Vádemelést javasolnak a rendőrök azzal a férfival szemben, aki Mezőkövesden lánya volt élettársát bántalmazta az utcán.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya zaklatás- és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást I. Jánossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a 43 éves helyi gyanúsított 2015. június 20-án a déli órákban Mezőkövesd egyik utcájában előzetes szóváltást követően egy alkalommal megütötte volt vejét. A sértett segítségére egy járókelő sietett, aki a támadót lerántotta a további sérülések megakadályozása céljából. A helyszínre érkező járőrök előtt a gyanúsított több alkalommal megfenyegette a sértettet, hogy amennyiben nem kerüli el utcájukat, úgy a későbbiekben is bántalmazni fogja.

A beismerő vallomást tett férfival szemben folytatott nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2015. szeptember 4-én lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s