Bíráló és dicsérő szavak a miskolci előadásról

Láng Annamária A kaukázusi krétakör című miskolci előadásban
Láng Annamária A kaukázusi krétakör című miskolci előadásban - © Fotó: ÉM
Miskolc – Idén is folytatódik a Kritikus óra sorozat a Miskolci Nemzeti Színházban.

Az új évad első találkozója a Szőcs Artur rendezte A kaukázusi krétakör című előadásához kapcsolódik. 2017. október 26-án, csütörtökön várnak minden érdeklődőt az előadás után.

Bertolt Brecht darabjáról, a rendezésről, a koncepcióról, a színészi teljesítményekről beszélgetnek a meghívott vendégek, Bujdos Attila újságíró, Gabnai Katalin, Kovács Bálint, Stuber Andrea, Zappe László kritikusok – pró és kontra. A beszélgetést Papp Tímea kritikus moderálja.

Ez alkalommal is közreműködnek a Slam Poetry Miskolc tagjai, akik slam­reflexüket, versbe foglalt kritikájukat osztják meg a nézőkkel.

A Kritikus órára az elő­adást követően a Játékszínben kerül sor, az eseményre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

– ÉM –


Miskolc - Bertolt Brecht-Paul Dessau A kaukázusi krétakör című művét mutatja be szombat este 7 órától a Miskolci Nemzeti Színház, a Játékszínben. A rendező Szőcs Artur Eörsi István fordítását használta. Az előadásban vendégként fellép a Jászai-díjas Láng Annamária. [caption id="attachment_3634...

Miskolc - Egy fájdalmas világ panorámaképe: Bűn és bűnhődés a Miskolci Nemzeti Színházban. Dosztojevszkij világhírű regényét állítják színpadra október 6-án, péntek este 7 órától Miskolcon. Csupa förtelmes história tör elő a kánikulától fuldokló Pétervár hatalmas bérházainak rejtett zugaiból, siv...