Bikiniben pózol a 14 gyereket szült Nadya Suleman

Nadya Suleman
Nadya Suleman
14 gyereknek életet adni nem csekély dolog, főleg, ha egyszerre 8 babával terhes valaki. Az pedig még meglepőbb, hogy ennyi szülés után vonzó maradt a 34 éves anyukat teste.

Nadya Suleman nem egy szülőgép, pusztán egy átlagos 34 éves anyuka, aki miután 14 gyermeket hozott a világra, most lapos hassal pózol a kamerák előtt. Ja és állítása szerint mindezt csupán szigorú edzéseknek köszönheti és a jógázásnak, nem pedig a plasztikai sebészeknek.

Nadya Suleman élete amúgy közel sem egyszerű, nem elég a sok éhes száj, házát elzálogosították, mivel jócskán el van maradva a havi részletekkel és a számlákkal is. A külföldön már régóta ismert és a média által csak Octomom (nyolc-anyu)-nak keresztelt nő mesterséges megtermékenyítéssel lett terhes.

Nadya Suleman bikinis képei >>>>

Akkoriban nagy vihart kavart az ügy, ugyanis az embriókat beültető orvos jóval több csemetét pakolt Nadya pocakjába,mint amit orvosilag szabad lett volna, veszélyeztetve ezzel mind az anyuka, mind a gyerekek életét. De az anya vállalta, hogy végigcsinálja, s 2009-ben meg is szülte a nyolcasikreket. Mostani dolog, hogy egy friss bírósági döntés értelmében július 1-jével hivatalosan is bevonják Nadya Suleman orvosának engedélyét.