Beyoncé dögösebb, mint valaha

Beyoncé dögösebb, mint valaha
Beyoncé lefogyott, nagyon szőke a haja és nagyon fehér a bőre – utóbbiról gyanítható, hogy az egyébként kreol énekeső fehérítteti a bőrét.

Beyonce Knowles elképesztő hangjához elképesztő idomok társulnak, s hatalmas feneke legalább annyira védjegye, mint hangja és kreol bőre. A szépségre azonban rá sem ismerni, csak a hangja maradt az előbb felsoroltakból. Beyonce látványosan lefogyott – a pletykák szerint megromlott a Jay-Z való kapcsolata, ebbe soványodott bele – a haja extraszőke lett, de ami még feltűnőbb: a bőre is fehér. A híresség apja afroamerikai, anyja kreol (afroamerikai, indián és francia) származású, ezért Beyonce sem volt fehér soha!
A látvány egyértelműen arra utal, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő fehérítteti a bőrét.


Nézze meg a képeket ide kattintva >>>

A Daily Mail brit hírportálnak egy szakértő úgy nyilatkozott: a leghatékonyabb bőrvilágosító krémek a hidrokinon és kojic sav tartalmú termékek, amik a bőr melaninképzésre vannak hatással, szeplőkre és májfoltokra használják sokan. De ezeket a krémeket nem lehet alkalmazni az egész testen, pedig Beyonce-nak minden ruhából kilátszódó testfelülete arányos fehér a fotókon. Az énekeső bőre egyébként nem először vált fehérré, két ízben is kiderült, hogy reklámfotókon fehérítettek a bőrén, most viszont nem erről van szó. A híresség szóvivője azonban elutasított minden találgatást a híresség bőrére vonatkozóan az amerikai sajtónak, ás arra is szűkszavú választ adott: igaz-e, hogy Beyonce viszonya megromlott férjével. A szóvivő szerint annyiról van szó csupán, hogy Jay-Z Los Angelesben, Beyonce pedig New York-ben tartózkodik egy ideig.
– MON –