Bevont jogsival vezetett a kisgyőri férfi, elkapták

Rendőrségi ellenőrzés - illusztráció
Rendőrségi ellenőrzés - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Edelény, Kazincbarcika, Kisgyőr, Miskolc – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. december 10-én a miskolci rendőrök egy személyt vettek szabálysértési őrizetbe. Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság F. Péter 43 éves kisgyőri lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 10 óra 25 perckor Miskolc belterületén igazoltatták a rendőrök, aki személygépkocsiját annak ellenére vezette, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság korábban a járművezetéstől eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fenti eseten túlmenően a kazincbarcikai egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást az edelényi rendőrök egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –