Bevont jogsival kapták el a 18 éves sajószentpéteri fiatalt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Bevont jogsival kapták el a 18 éves sajószentpéteri fiatalt – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből
Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Péter 18 éves sajószentpéteri lakossal szemben. A rendőrök az eljárás alá vont személyt 2015. augusztus 14-én 2 óra 35 perckor érték tetten Miskolcon, a Mindszent téren, ahol egy személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy őt korábban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették. A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és bűnügyi őrizetbe vették B. Lóránd 44 éves helyi lakost, mert ellene korábban a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Tiszaújvárosi- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tizenkét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s