Bevételrekordot várnak Az ébredő Erőtől

Akt.:
Világszerte tombol a Star Wars-láz
Világszerte tombol a Star Wars-láz
Miskolc – A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő (Star Wars Episode VII: The Force Awakens) a Csillagok háborúja-sorozat hetedik része, J. J. Abrams rendezésében.

Főszereplői John Boyega, Dai­sy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Max von Sydow, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Kenny Baker.

A történet a hírek szerint A Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér cselekménye után 30 évvel játszódik, az Új Köztársaság idejében, amikor megjelenik az Első Rend, melynek vezetője Supreme Leader Snoke és tanítványa, Kylo Ren, aki a Galaxis egy részét elfoglalta a Starkiller bázisról vezetve seregét.

Miskolcon már októberben eladtak minden elővételes jegyet, míg elővételben közel 190 ezer darab jegyet adtak el Magyarországon. A világot tekintve valószínűleg minden rekordot meg fog dönteni a SW7.

ÉM


Teszt: Tudd meg, melyik Star Wars karakter vagy!

Használd az erőt, hogy kideríts, ki vagy!

Kvíz: Felismered a 63 Csillagok háborúja karaktert?

Star Wars fanatikusok, ide gyűljetek! Most kiderül, hogy valóban annyira ismered-e a messzi-messzi galaxist, mint gondolod. Az erő legyen veled!

Videó: Az összes Star Wars forgatási baki

Gondoltad volna, hogy az egyik AT-AT kigyulladt a felvétel alatt? Amikor beszaladt valaki a poroltóval látszik, hogy csak a derekáig ér a filmben hatalmasnak tűnő lépegető.