Bevállalós ózdi pályákon

Bevállalós ózdi pályákon
Ózd – A tatabányai abszolút hetedik és kategória második helyezés után Ózdon folytatja ralitúrás szereplését ifj. Kiss László és Varga Zsuzsanna.

A Maximmun Racing Team egysége az elmúlt héten sokat dolgozott, hogy versenyképes legyen az autójuk, mert a szezonnyitón a motorral akadtak gondjaik.
– Sikerült orvosolnunk a problémát, így bízunk abban,hogy versenyképesebbek lehetünk az esztendő második futamán – vélekedett ifj. Kiss László. – Természetesen számunkra is ismerősek az Ózd környéki gyorsaságik, bár ilyen irányban még soha nem mentünk rajta. Sáta és Ózd között tempós, bevállalós szakaszok várnak ránk, a királdi körgyors pedig technikás úton zajlik majd. Tatabányán csak 1 tizeddel csúsztunk le a kategóriagyőzelemről, remélem, hogy ebből a szempontból az előttünk álló hétvégén nekünk lesz szerencsénk.
Az idei Ózd Rally szombaton délelőtt az adminisztratív és technikai átvételekkel kezdődik. Ezután 16 órától a stadionban egy látványos salak show-n mutatkozik be a közönségnek a mezőny, vasárnap reggel pedig az éles küzdelem indul.
– Versenyzőként ezeket a salakrendezvényeket annyira nem szeretem, mert nem számít bele az értékelésbe így vigyázni kell az autóra.  Ugyanakkor megteremti a jó hangulatot és nagyszerűen felvezeti a versenyt – tette hozzá ifj. Kiss László. – A vasárnap sokkal érdekesebb lesz: nagyon bízom benne, hogy ismét ott leszünk az élmezőnyben, a kategóriát tekintve pedig harcban leszünk a győzelemért. Bátran, keményen odaállunk, felvesszük a kesztyűt, remélem a technika is mellettünk áll majd ezen a hétvégén.
 
Az Ózd Rali programja
Május 19. (szombat):
Prológ, Ózd Stadion, Salakaréna, 16.00
Május 20. (vasárnap):
GY1 – Királd – Borsodbóta körgyors, 7.30
GY2 – Sáta – Ózd, 8.00
GY3 – Királd – Borsodbóta körgyors, 10.00
GY4 – Sáta – Ózd, 10.30
GY5 – Királd – Borsodbóta körgyors, 12.30
GY6 – Sáta – Ózd, 13.00
Cél, Ózd Interspar 13.30 

– ME –