Helyi közélet

2014.12.15. 09:46

Az elmúlt 24 óra számokban - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Encs, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2014. december 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2014. december 14-én az encsi járőrök egy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai két körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe. O. Zsolt 19 éves miskolci lakossal szemben a Miskolci Járásbíróság lopás vétség, míg Sz. Gábor 38 éves szintén helyi lakos ellen a Mohácsi Járásbíróság tartási kötelezettség elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

A fentieken túlmenően az ózdi járőrök kettő, míg a miskolci, a kazincbarcikai és a tiszaújvárosi rendőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt ideiglenes megelőző távoltartást.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában