Betörő szomszédok Hejőpapin

Hejőpapi – A rendőrök órák alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit és fiatalkorú társát, akik Hejőpapiban betörtek a szomszédságukban található telephelyre.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság K. Oszkár 25 éves hejőpapi lakossal és 17 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. szeptember 9-én 8 órát megelőzően betörtek egy hejőpapi telephelyre. A behatolók az egyik raktárból fűnyírót, búvárszivattyút, kábeleket, gázolajat és vas alkatrészeket tulajdonítottak el.

A sértett bejelentését követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, a telephely szomszédságában lakó férfit és 17 éves társát. A terhelteknél tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták és lefoglalták az ellopott értékeket. A két férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –