Betonhídnak ütközött és kirepült az autóból a sofőr Szikszón

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében
Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 25-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Legyesbényén, a Széchenyi István úton 8 óra körül egy autó vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy másik járműnek és összeütköztek. A baleset miatt két, közterületen várakozó gyalogos sérült meg könnyebben.

baleset1

Szikszón, a Miskolci úton 9 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem az útvonalvezetéséhez igazította járműve sebességét, ezért az útról letért és egy betonhídnak ütközött. A baleset következtében a sofőr kirepült az autóból és súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai.

Miskolcon, a Vologda úton 18 óra körül egy ittasan kerékpározó férfi nekihajtott egy személygépkocsi hátuljának. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

kerekparos2

Mezőkövesden, a Tölgyfa közben egy kismotorral közlekedő férfi nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy kerékpáros mellett és összeütköztek. A könnyebben megsérült motorossal szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset tíz esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, hiszen ez a legrövidebb út a balesetmentes közlekedés eléréséhez. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –