BeSZERvezve: páros jegyeket sorsolunk egy menő vígjátékra

Akt.:
BeSZERvezve: páros jegyeket sorsolunk egy menő vígjátékra
Mike (Jesse Eisenberg) ránézésre jellegtelen kisvárosi arcnak tűnik, aki állandóan beszívva tengeti a napjait és amikor nem pénztárosként dolgozik, egy soha el nem készülő képregényt rajzolgat egy szuperhős majomról.

Leghőbb vágya, hogy egyszer végre leküzdje a pánikrohamát és képes legyen a városhatár táblánál messzebb merészkedni, hogy elvihesse barátnőjét, Phoebe-t (Kristen Stewart) Hawaii-ra. A fiatalok élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor kiderül, hogy a fiú – bár maga sem tud róla – egy magasan képzett, halálos alvó ügynök. A múltja azonban utoléri és a sötét titkok elkezdenek felderengeni a múltból, Mike pedig egy veszedelmes kormányzati akció közepén találja magát. A túléléshez minden erejére és ügyességére szüksége less, ami nem lesz egyszerű, tekintve, hogy a sok fűtől alig lát ki a fejéből.

A filmben olyan nevek szerepelnek, mint a Közösségi háló, illetve a Zombieland főszerepeiből ismert Jesse Eisenberg, a Twilight-sorozat női főszereplője Kristen Stewart, Topher Grace, akit a hazai mozirajongók főként az Interstellar-ból ismerhetnek, illetve Walton Goggins a Django elszabadul című Tarantino-western és a Kemény zsaruk című sorozat egyik szereplője. A rendezői székben a második filmes Nima Nourizadeh ült, a látványról pedig Michael Bonvillain, a Zombieland vezető operatőre gondoskodott.

Magyarországon forgalomba hozza a Fórum Hungary Kft.

Játékunk nyertesei:

Sebák Barbara – barbaraaaa1234@…
Kundráth Dalma – torpek12@…
Vaskó Edit – vaskoedit74@…
Kádas Erika – erika.runda@…
Fehér Anna – anna.feher@…

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról

Címkék: , ,