Beszámoltak, értékeltek, jutalomban részesültek a birkózók

Felsőzsolca – A felsőzsolcai Pokol csárdában rendezték a megyei birkózó szövetség hagyományos évzáróját.

A napokban tartott eseményen az egyesületek és a szakosztályok képviselőit, a polgármestereket és az edzőket, továbbá a meghívott vendégeket – mintegy hatvan sportembert – Rónai Kálmán, a szövetség elnöke köszöntötte, majd beszámolt az idei versenyekről, eredményekről, sikerekről és gondokról, továbbá beszélt a jövő évi célokról is. A klubok ugyancsak számot adtak munkájukról, aztán Tokodi Imréné főtitkár vont pénzügyi mérleget. A hozzászólók között volt többek között Török Dezső, a megyei közgyűlés elnöke, Orbán Győző, a megyei szövetség alelnöke és Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke is.

A fehér asztalnál

Jutalmat kaptak a klubok el­nökei, edzői és a szövetség aktívái is. A jó hangulatú évzárón a fehér asztalnál folytatódott, s a jelenlévők felidézték az idei esztendő em­lékezetes pillanatait.
ÉM-KT0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter