Beránek elégedett, Fieber bizakodó

Miroslav Beranek és Fieber Péter
Miroslav Beranek és Fieber Péter
Debrecen – A szombati, MTK elleni „aranycsata” után kedden Diósgyőrben Magyar Kupa elődöntőt játszik a Loki. A fináléba jutásról két mérkőzés dönt, a keddi találkozó visszavágóját április 25-én, Debrecenben játsszák.

A DVSC-TEVA–MTK bajnoki összecsapáson a listavezető és második helyezett csapott össze, így nyugodtan beszélhettünk csúcsrangadóról, s a kijelentést a játékosok a teljesítményükkel alá is támasztottak a 90 perc során. Debreceni szempontból külön öröm, hogy a Loki fölényes, 3–0-ás győzelmet aratott a nagy rivális ellen.

Csakis dicséret


– Nemcsak a taktikának köszönhető, hogy megnyertük a mérkőzést, hanem a játékosok hozzáállásának is. Idegesen kezdtünk, de az első gól után megnyugodtunk és a labdarúgóink kihozták magukból a maximumot: rúgtak három gólt, gürcöltek, hajtottak az egész meccsen, a pontrúgásokat remekül megoldották, mentek a siker után és mindenki végrehajtotta, amit kellett. Ráerőltettük akaratunkat az ellenfélre, csak dicséret illeti a játékosaimat, hogy mindent megtettek a győzelemért. A mérkőzések előtt mindig kérjük a labdarúgóinktól, hogy minél többször lőjenek kapura és próbáljanak a lehető leggyorsabban futballozni, mert ezzel is ellenfelük fölé nőhetnek. Szerencsére a kéréseink fontosságát a játékosok is átérzik, bátrabban mennek előre, aminek eredménye is van. Ezt várjuk el tőlük a továbbiakban is – értékelte a csapat teljesítményét Miroslav Beránek, a DVSC-TEVA vezetőedzője a klub honlapján.


Bíróverés Tégláson
Bíróverés miatt félbeszakadta Szertár Sportbolt megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójának rangadója, a Téglás-Püspökladány derbi. A HAON információja szerint a mérkőzés 70. percében, 2–1-es ladányi vezetésnél Erdélyi Tamás játékvezető kiállította a hazaiak játékosát, Nagy Jánost, aki a vendégek kapusának súlyosnak látszó sérülést okozott.

Tulio játéka kérdéses

A bajnoki rangadót követően újabb nagyon fontos meccs vár a Lokira kedden 18 órától Diósgyőrben: a Magyar Kupa elődöntőjének első összecsapásán a DVTK otthonában lépnek pályára a Dzsuzsdák Balázsék.

 – A szombati mérkőzést követően vasárnap átmozgató gyakorlást tartottunk a fiúknak, illetve akik nem játszottak a bajnokin, azok a ligameccsen léptek pályára, míg hétfőn délután egy tréning szerepel a programban – vázolta a gárda sűrű programját a HAON-nak Fieber Péter pályaedző. – Az MTK elleni rangadó nagyon sok energiánkat felőrölte, hiszen melegben játszottunk egy nagyon hajtós, színvonalas meccset, de reményeink szerint ez nem lesz nagy kihatással a DVTK elleni találkozóra. Minden összecsapáson győzni szeretnénk, de a kupában két mérkőzés dönt a továbbjutásról, így ezt is szem előtt kell tartanunk. Bízom benne, hogy olyan eredményt érünk el Diósgyőrben, ami után jó előjelekkel várhatjuk a debreceni visszavágót.
Fieber azt is elmondta, a keretből mindössze Tulio bajlódik sérüléssel, így pillanatnyilag egyedül a brazil labdarúgó játéka kérdéses.

  • Háromgólos Loki-győzelem az MTK ellen
  • Halmosi gólt lőtt a Plymouthban – videóval!
  • Állítsa össze a Loki kezdőcsapatát!
  • Címkék: , , ,


    További hírek a haon-sportoldal kategóriából

    Sporthírek