Sport

2015.06.09. 16:54

Veteránjármű fesztivál Bükkszentkereszten

Bükkszentkereszt - Május végén tartotta a Classic Motorsport Club hagyományőrző klubrendezvényét. Idén négyfordulós MAVAMSZ védnökségű rendezvénysorozathoz csatlakoztunk, melynek első fordulója felfutónk.

Bükkszentkereszt - Május végén tartotta a Classic Motorsport Club hagyományőrző klubrendezvényét. Idén négyfordulós MAVAMSZ védnökségű rendezvénysorozathoz csatlakoztunk, melynek első fordulója felfutónk. Teltházas létszámmal indítottuk a különleges hangulatú átlagtartó felfutót. A népes veterán mezőnyt traktorok, gyönyörű utcai és versenyjárművek színesítették.

Az időjárás idén megviccelte a 3. Bükkszentkereszti Veterán Hegyi Felfutó résztvevőit. A reggel esős kezdés után szikrázó napsütés várta a pályabejárás résztvevőit. A déli harangszó indította a futamot, amit kétszer kellett teljesíteni. Házias ebéd után babérkoszorús díjkiosztó zárta a baráti hangulatú, eseménymentes rendezvényt.

- Adamovich Erik -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!