Helyi közélet

2010.03.17. 20:25

Választás 2010 | Az Összefogás Párt sajtóközleménye

<p>Monok, Tiszaújváros - Szoboszlai Barna az Összefogás Párt Borsod-Abaúj-Zemplén Megye 12-es választókerület képviselőjelöltje összegyűjtötte a 2010-es országgyűlési választásokon való induláshoz szükséges ajánlószelvényeket, melyet csütörtökön – 2010. március 18-án - személyes visz el a Tiszaújvárosi Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Irodába leadni.</p>

Ezután, visszafelé meglátogatja kesznyéteni házát ahol a baleset óta nem járhatott. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság részlegesen 2010. március 18-ára feloldotta Szoboszlai Barna lakhely elhagyási tilalmát annak érdekében, hogy ajánlószelvényeit leadhassa.

Szoboszlai Barna csütörtök reggel 9 órakor indul Monokról és várhatóan 10 órakor érkezik meg Tiszaújvárosba. Szoboszlai Barnát elkísér az Összefogás Párt elnöke és a Párt képviselőjelöltjei.

Szoboszlai Barna az országot sújtó korrupció elleni tiltakozásul ajánlószelvényeit egy "Nokiás" dobozba csomagban fogja leadni.


Választás 2010 | Barna bácsi elhagyhatja Monokot

boon | 2010.03.16 20:41

Miskolc – Az Összefogás Párt (ÖP) jóval több, mint 750 darab kopogtatócédulát gyűjtött össze miniszterelnök-jelöltjének, a 12. számú választókerület országgyűlési képviselő-jelöltjének, Szoboszlai Barnabásnak.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában