Friss hírek

2008.09.07. 14:41

LABDARÚGÁS: Zola, Donadoni, Laudrup és Bilic a West Ham listáján

<p>Megerősítette az angol elsőosztályban szereplő West Ham United azokat a sajtóértesüléseket, mely szerint négy edző neve szerepel azon a listán, amelyről a héten lemondott Alan Curbishley menedzser utódját választják majd ki. Az angol lapok szerint Roberto Donadoni, Gianfranco Zola, Michael Laudrup és SLaven Bilic szerepel a listán.</p>

Mike Lee, a "kalapácsosok" igazgatója megerősítette, hogy létezik egy négy nevet tartalmazó lista, ráadásul Zolával és Donadonival már meg is kezdték az előzetes tárgyalásokat, de ő Laudrupról és Bilicről sem tett még le. Igaz, a horvát válogatott szövetségi kapitánya, Slaven Bilic visszautasította az előzetes híreszteléseket, így vele még nem is beszéltek a West Ham vezetői, Laudruppal pedig majd csak hétfőn tárgyalnak.

Lee leszögezte, egylőre nincs kedvenc a négyesből, a vezetőség felállított egy kritériumrendszert és ez alapján választják majd meg a legmegfelelőbb menedzsert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!