„Bemegy a zene a fejedbe?” „Beee…”

Miskolc – Egy „állati jó” gyerekkoncert a Diósgyőri várban.

Bemegy a zene a fejedbe? Bíró Eszter koncertjén a gyerekek kórusban skandálják: beee, és máris egy újabb betűt tanultak. A sokoldalú színésznő és énekesnő január 10-én a Diósgyőri várban koncertezik, ahol az év gyermekalbumának legismertebb dalai is felcsendülnek. A mulatság a koncert után is folytatódik: lovag- és udvarhölgyképző középkori játszóház várja a kicsiket a vár népével. Egy igazi családi vasárnap a Diósgyőri várban!

Bíró Eszter énekesnő, színésznő, aki eddig musical- és filmfőszerepekkel, illetve világzenei szólólemezeivel vált ismertté, 2013-ban debütált gyerekeknek szóló Állati Zenés ABC című produkciójával, mely 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és Fonogram magyar zenei díjat is kapott. A régóta várt második lemez bemutatókoncertjére várják a kisgyermekes családokat január 10-én, vasárnap 15 órától a Diósgyőri vár Lovagtermébe.

Az énekesnőnek, aki 2015-ben Story Érték Díjat vehetett át Presser Gábortól, két saját gyermeke adta az ihletet, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevétlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal, ugyanakkor a szülőknek is színvonalas szórakozást nyújthasson.

ÉKN