Belvárosban parkolsz? Nem, a tócsában

Belvárosban parkolsz? Nem, a tócsában
Miskolc – Esős időben használhatatlanná válnak a murvás parkolók.

A miskolci belvárosi parkológondokról már sokat cikkeztünk – olvasóink felháborítónak tartják, hogy egy Miskolc méretű városban még mindig nem lehetett kigyomlálni a „vadparkoltatókat”, de legalább ennyien zúgolódnak a murvás önkormányzati várakozóhelyek állapota miatt is. Ha esik, a pocsolyában kell megállni, a sárban kell elvergődni az automatához, hogy kiperkáljuk a parkolási díjakat. Ami nincs arányban a kapott „szolgáltatással”.

Az elmúlt napok esőzése is sártengerré változtatta a Bazár-tömb vidékét, gumicsizma nélkül nem is érdemes próbálkozni itt, ahol az önkormányzati terület mellett „maszek” parkoló is üzemel. Hasonlóan gödrös és tócsáktól már-már egybefüggően lefedett a zsinagóga mögötti – magánkézben lévő – parkoló is, de meglepően rossz állapotban van a Palóczy László utcai – a Fazekas iskola hátsó bejáratánál lévő –, gyepráccsal és aszfalttal burkolt önkormányzati parkoló is.

Perecsenyi Attila, a Régió Park Miskolc Kft. igazgatója kérdésünkre elmondta, hogy a parkolókat folyamatosan karbantartják, és ígéretet tett rá, hogy kiküldi az embereit, hogy mérjék fel a helyzetet. A Palóczy utcai parkolóról elmondta, annak felújítási munkálatai hamarosan kezdődnek.

Kedves olvasónk, ön szerint melyik a legjobb állapotban lévő miskolci parkoló? Írja meg az eszeri@eszak.hu címre!

ÉM-SZP