Belehalt kisfia az ördögűzésbe

Akt.:
Belehalt kisfia az ördögűzésbe
Ördögűzés közben ölte meg a 31 éves anya 2 éves fiát: eltörte a nyakát.

A 31 éves Latisha Lawson két éves kisfián ördögűzés t akart végrehajtani egy erre a célra készített olívaolaj és ecet keverékével. Az anya olyan erősen szorította fia száját, hogy az ne hányja ki a kotyvasztott italt, hogy eltörte a nyakát.

Démon miatt kellett az ördögűzés

Lawson miután megitatta fiával a keveréket, száját lefogva próbálta lenyeletni vele az erre a célra készített ördögűző italt. Tettét azzal magyarázta az anya, hogy fia testét egy “Marzon” nevezetű démon uralja, akit ki kell belőle űzni. A rítusban egy másik nő is segített, aki szintén úgy gondolta, hogy gyermekeit megszállta a démon és gonosz erők uralják testüket.

A szeánsz után az összes ördögűzés be bevont gyerek kihányta a folyadékot, azonban Jezaih anyja nem hagyta ezt. Olyannyira, hogy kezét szájára tapasztotta, másik kezével pedig a torkát olyan erősen szorította, hogy végül megfulladt a kisfiú.

Ezt követően a holttestet egy éven keresztül egy zsákban rejtegette, s közben folyamatosan imádkozott a Mindenhatóhoz hogy támassza fel a kis Jezaiht.

Elmondása szerint ezt azért tette, mert a Bibliában sok hasonló csodáról olvasott, és miért éppen az ő kisfia lenne kivétel. A bíróság várhatóan júniusban hoz ítéletet, ám az már biztos, hogy a fiatal asszony legalább 45 éves börtönbüntetéssel számolhat a gyilkosságba torkolt ördögűzés miatt.
– MON –További hírek a Nagyvilág kategóriából

Sporthírek