Belehajtott a kisteherautó a lassító autóba az M3-ason Mezőkövesdnél, két sérült

Belehajtott a kisteherautó a lassító autóba az M3-ason Mezőkövesdnél, két sérült
Belehajtott a kisteherautó a lassító autóba az M3-ason Mezőkövesdnél, két sérült - © Fotó: police.hu
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 24-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Az M3-as autópályán, Mezőkövesd közelében 8 óra 30 perc körül egy kis tehergépkocsi haladt Nyíregyháza irányából Budapest felé, amikor a jármű vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot és neki ütközött egy forgalmi okból lassító személygépkocsinak. A balesetben ketten megsérültek.

m3asbaleset1

m3asbaleset2

Vadnáról Sajóivánka felé tartott 16 óra 30 perc körül, a 26-os számú főúton egy tehergépkocsi, aminek vezetője figyelmetlenül előzött egy motorost, aki a manőver miatt elesett és súlyos sérüléseket szenvedett.

Ózdon, a Munkás úton 20 óra 20 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem megfelelően választotta meg járműve sebességét és nekihajtott egy másik autó hátuljának. A balesetben egy személy sérült meg.

ozd_baleset1

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset kilenc esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, hiszen ez a legrövidebb út a balesetmentes közlekedés eléréséhez. Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –