Bekő Balázs a harmadik körről és a hazai pályáról

Akt.:
Bekő Balázs
Bekő Balázs - © Fotó: Kozma István
Miskolc – A bajnokság három hét múlva rajtol, és már az is tudható, hogy a nyitófordulóban a Vasast fogadja a DVTK. Megkérdeztük Bekő Balázst mi a véleménye a sorsolásról és az új lebonyolításról.

Az új rendszerű pontvadászatban, ahol a rendes 22 fordulót követően – miután mindenki játszott mindenkivel, oda és vissza – újabb 11 meccs következik, amelyben nem lehet, nincs egyenlőség. A Diósgyőr többször megy idegenbe, és a pluszos kör hat kirándulásából három a nemzetközi porondra kijutott gárda otthonába lesz (FTC, MTK, Debrecen), továbbá Fortuna pluszban az is elintézte, hogy Újpestre is utazni kelljen.

– Annyira nem foglalkoztam azzal, hogy mi lesz a bajnokság harmadik harmadában, három ellenfélnél tovább nem nagyon szoktunk nézni a feltérképezés során, és ez olyan messze van még, hogy addig még bármi történhet. Kiderülhet egyik, vagy másik csapatról, hogy jobb vagy rosszabb annál, mint amire az előzetes várakozás során taksálták őket – mondta Bekő Balázs, a DVTK vezetőedzője. – Az sem foglalkoztat egyelőre, hogy a hazai pálya hol lesz, amikor a stadionépítés miatt nem tudunk idehaza játszani, és emiatt Miskolc másik részében, vagy esetleg Mezőkövesden kell meccselnünk, mert ott kell majd kihoznunk magunkból a legtöbbet, ahol éppen játszanunk kell. Ehhez pedig most jó alapokat tudunk szerezni, azért kell jelenleg a felkészülésre koncentrálunk.

ÉM


Labdarúgó NB I – Elkészült a megújult OTP Bank Liga sorsolása

A Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvános sorsoláson készítette el az OTP Bank Liga 2015-2016-os új évadának menetrendjét. tovább »
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek