Békéscsaba vs. DVTK fotókon és videókon

Akt.:
Békéscsaba vs. DVTK
Békéscsaba vs. DVTK - © Fotó: Osztie Tibor
Miskolc – Több mint száz diósgyőri fanatikus látta a helyszínen, hogy a Diósgyőri VTK elsősorban akaraterejének, küzdőszellemének és nem utolsósorban Rados kapusnak köszönhetően szerzett újabb pontot a Békéscsaba vendégeként. Nézze meg Ön is a Békéscsaba vs. DVTK mérkőzés felvételeit!d1

d2

d3

d4Békéscsaba vs. DVTK – Itt a piros, hol a piros

Miskolc – A pályán villant Bacsának a piros lap a meccs után, de az az elektronikus jegyzőkönyvben nem szerepel. tovább »

Békéscsaba vs. DVTK – Ön szerint ki volt a Diósgyőr legjobbja?

Miskolc – A Diósgyőri VTK gárdája ismét hősiesen küzdött: a sereghajtó Békéscsaba otthonában a 88. percben szerezte a döntetlent érő találatot Bekő Balázs együttese. Ön szerint ki volt a piros-fehérek legjobbja? tovább »

“A végén feltettünk mindent egy lapra, és bejött”

“Úgy néz ki, hogy ha hibázunk, akkor rögtön büntetnek, mi pedig sok lehetőségből sem tudunk, vagy csak nagyon nehezen sikerül eredményt elérni” – nyilatkozta Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Békéscsaba elleni, idegenbeli 1-1-es döntetlen után. tovább »

BOON-ÉLŐ – Békéscsaba vs. DVTK 1-1 (1-0)

Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 8. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Békéscsaba 1912 Előre vendégeként lépett pályára szombaton 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on! tovább »
hirdetés
hirdet�s