„Nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt hetekben”

Akt.:
„Fegyelmezett védekezésünk ma az idegenbeli pontszerzést jelentette számunkra.”
„Fegyelmezett védekezésünk ma az idegenbeli pontszerzést jelentette számunkra.” - © Fotó: Homoky György
Miskolc – „Fegyelmezett védekezésünk ma az idegenbeli pontszerzést jelentette számunkra.” – mondta Egervári Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Békéscsaba ellen 0-0-ra végződött idegenbeli bajnokit követően.

Zoran Spisljak (Békéscsaba 1912 Előre): – Elsősorban gratulálok a Diósgyőrnek. Magas szintű futballt mutattak be a csapatok, izgalmas mérkőzést játszva. A meccs folyamán többször is olyan szituációba kerültünk, amiből többet ki hozhattunk volna, de a kapufánknál is kifelé pattant a labda. Értékelnünk kell az egy pontot, mert egy erős csapat ellen játszottunk, és erre a teljesítményre lehet építeni a továbbiakban.


Egervári Sándor (Diósgyőri VTK): – Mind a két csapat győzelemre játszott, és fegyelmezett védekezésünk ma az idegenbeli pontszerzést jelentette számunkra. Ma nem játszottunk olyan jól, mint az elmúlt hetekben, pontatlanabbak voltunk a támadóharmadban, így meg kellett elégednünk a döntetlenért járó egy ponttal.


BOON-ÉLŐ – Békéscsaba vs. DVTK 0-0

A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 28. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Békéscsaba vendégeként lépett pályára szombaton 18.30-tól Békéscsabán. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!
hirdetés
hirdet�s