Békés-Nyíregyházi KSE: 39-31

Békés – Tizennyolc órától a Nyíregyházi KSE vendégszerepelt Békésen.

19:33 Hetven gólt hozott végül a Békés-NyíregyháziKSE meccs, amelyet a házigazdák 39-31-re nyertek meg.  

Az alapszakasz ezzel lezárult. Az elődöntőben Veszprém – PLER-Airport és Szeged-Dunaferr párharcot rendeznek. A csaták az egyik csapat harmadik győzelméig tartanak majd.

Az 5-8. helyért a Debrecen, a Tatabánya, a Győr és a Békés, a   9-12. helyért a Gyöngyös, a Nyíregyháza, a Százhalombatta és a Komló csatázik.

19:00 A második félidőben jelentősen nem változott a különbség, a békésiek biztosan őrizték temetes előnyüket. 47.perc: 32-24. Időközben véget ért a Debrecen-Komló bajnoki, a házigazdák 28-21-re győzték le a sereghajtót.

18.35 Hét góllal vezet a félidőben a Békés. Amikor Jano Pál időt kért 10-6-nál, nem sikerült újítani, a vendéglátók újabb 4 góllal púpozták ki Lencsés hálóját. Hét-nyolc találattal vezetett a félidő hátralévő részében Bakó Botond edző csapata, 24–17-nél cseréltek térfelet a felek.

18:12Jano Pál időt kért, ugyanis villámgyorsan elhúzott a teltháznyi közönsége által biztatott békési együttes. Az első gólt a nyíregyháziak érték el, a házigazdák néggyel válaszolták rá. Utána egygólosra csökkent a különbség, majd felváltva estek a találatok. A vendégek edzője 10–6-nál igyekezett tanácsokat adni játékosainak.

17:55 Az ifjúságiak meccse 38–38-as döntetlennel zárult. Ha a vendégek kezdik a meccset, akkor a LencsésNagy Cs., Ulics, Kalous, Kopco, Gamrat, Kleis felállást választják, védekezésben Ulics helyett Szabó Cs. szerepel.

A férfi kézilabda NB I szombati rangadóján: Pick-Szeged-MKB Veszprém 29-24 (17-10)

– Ladányi Tóth Lajos –