Bejutott a Magyar Kupa döntőjébe a Diósgyőri VTK női csapata!

Akt.:
Női labdarúgó Magyar Kupa - Diósgyőri VTK vs. Haladás Viktória
Női labdarúgó Magyar Kupa - Diósgyőri VTK vs. Haladás Viktória - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Szombaton délután hazai pályán fogadta a DVTK női labdarúgó csapata a FÖRCH Női Magyar Kupa elődöntőjében a Haladás Viktóriát.

A piros-fehérek magabiztos játékkal, ellentmondást nem tűrően jutottak be a Magyar Kupa döntőjébe, ahol az FTC ellen játszhatnak majd az aranyéremért.

dvtk-haladas-noi-focimeccs-mk-elodonto14-st

Jegyzőkönyv

FÖRCH Női Magyar Kupa elődöntő

DVTK – Haladás-Viktória 4-1 (2-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. 100 néző. Játékvezető: Urbán Eszter (Szabó Ferenc Szilárd, Tőkés Róbert)

DVTK: Szőke-Nagy – Újvári, Jáhn, Olar, Boros – Nagy F., Tóth A., André, Sandu – Veldman, Marković. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Haladás Viktória: Bíró – Kopcsándi, Manhart, Fábián, Siklér, Tóth A. I., Kiss Zs., Tálosi, Szakonyi, Balogh H., Öreg. Vezetőedző: Simon Attila

Csere: Kopcsándi helyett Kun az 56., André helyett Kerekes a 69., Kiss Zs. helyett Király R. a 77., Manhart helyett Pupos a 87. percben.

Sárga lap: –

Gólszerző: Olar (1-0) a 15., Veldman (2-0) a 18., Veldman (3-0) az 53., Markovic (4-0) a 72., Öreg (4-1) a 73. percben.

dvtk-haladas-noi-focimeccs-mk-elodonto08-st

Fórizs Sándor: – Magabiztos győzelmet arattunk, nagyon sokat dolgoztak a lányok, hogy így alakuljon az eredmény. Az első félidőben két nagyon szép gólt rúgtunk, de sajnos sok helyzetet ki is hagytunk. A második félidőben is jól játszottunk, volt öt-hat száz százalékos helyzetünk, amik nagy részét szintén kihagytuk, de összességében nagyon elégedettek lehetünk, jól játszottak a lányok. A döntőben a Ferencvárossal találkozunk, akiket még sosem tudtunk legyőzni, de előbb-utóbb erre is sor fog majd kerülni.

dvtk-haladas-noi-focimeccs-mk-elodonto16-st

A másik elődöntőben: Ferencvárosi TC – MTK Budapest 1-0 (0-0)

A DVTK tehát az FTC ellen játszhat a Magyar Kupa döntőjében.

Forrás: dvtk.eu.


Női labdarúgó Magyar Kupa - Diósgyőri VTK vs. Haladás Viktória
Budapest/Miskolc - A Diósgyőri VTK és a Ferencváros női labdarúgócsapata jutott a Förch Magyar Kupa döntőjébe. A szombati elődöntőkben a miskolci csapat a Haladás Viktóriát verte 4-1-re, míg a címvédő zöld-fehérek 1-0-ra győzték le az MTK Hungáriát úgy, hogy a 88. percben a győztes gólt már kettő...