Beiratkozást hirdet a 2018/19-es tanévre a 4-dance Tánc- és Musicalstúdió

Akt.:
Beiratkozást hirdet a 2018/19-es tanévre a 4-dance Tánc- és Musicalstúdió
Szeptembertől ismét várja a táncolni, mozogni vágyó kicsiket és nagyokat, gyerekeket és anyukákat egyaránt Miskolc immár 20 esztendős tánciskolája!

A szeptemberben induló képzésekre most érdemes jelentkezni, a legkisebb korosztályba már 3 éves kortól várják a táncos lábú csemetéket. A fiatalok 6-21 éves korukig művészeti bizonyítványt szerezhetnek, valamint folyamatos fellépési lehetőség is biztosított valamennyi korosztály számára.

A 2018/19-es tanévben induló képzések a következők:

Modern és kortárstánc képzésükön:
– Színpadi tánc
– Modern és kortárs technikák (Limon, Graham)
– Musical és showtánc műfajokat sajátíthatnak el a fiatalok.

A Hip Hop műfajok közül a:
– Vogue
– Girly
– Hip Hop
– és a New Style stílus kedvelői tanulhatnak minden nap valami újat.

A képzések magas színvonaláról diplomás táncpedagógusok gondoskodnak, akik életkortól és/ vagy előképzettségtől függően gyorsan megtalálják a megfelelő csoportot az Ön gyermeke számára is, míg mindazok, akik a tánciskolától függetlenül egy kis mozgásra vágynak, Pilates tréningükön a mély izmok igénybevételével formálhatják alakjukat.

A tánciskoláról és az induló képzésekről bővebb információkat a 4-dance Tánc- és Musicalstúdió Facebook oldalán (https://www.facebook.com/4DanceClub/ ) találnak, valamint a https://4danceclub.webnode.hu/ oldalon feltüntetett telefonszámon kérhetnek.

– PR cikk –