Befuccsol a Diana-emlékkoncert?

A július 1-i, Diana-emlékkoncert szervezői attól tartanak, hogy kevesen vesznek jegyet az eseményre, mert egy héttel később rendezik a Live Earth nevű koncertsorozatot világszerte – írja vasárnapi számában a brit News Of The World hetilap.

Az újság szerint az emlékkoncert kitalálói, Harry és Vilmos hercegek “kétségbeesetten próbálják megmenteni” az új, 90 ezer férőhelyes Wembley Stadionba tervezett eseményt. A szervezők ugyanis a fiatalok számára kevés sztár tudtak felkérni arra, hogy zenéljenek a koncerten: eddig Elton John, a Duran Duran, Bryan Ferry, Joss Stone, Pharrell Williams és Andrew Lloyd Webber mondott igent, de állítólag ott lesz Jason Donovan és Donny Osmond is – őket a mostani tinédzserek alig ismerik. Ezzel szemben a környezetvédelem érdekében rendezendő Live Earth eddig tervezett hét koncertje közül a londonin ott lesz Madonna, a Red Hot Chili Peppers, a Genesis, a Duran Duran, a Foo Fighters, a Black Eyed Peas és a Bloc Party is. A News Of The World azt írja, hogy Webber most megpróbál rábeszélni egy amerikai sztárt, hogy szerepeljen a Diana-emlékkoncerten: hogy ki lesz az, azt még nem tudni.

Diana hercegnő 1997 augusztusában halt meg Párizsban, amikor az őt és barátját, Dodi Al Fayed-et szállító autójuk egy alagútban karambolozott. Diana július 1-én lenne 46 éves.