Befektetések a Postán

Akt.:
Befektetések a Postán
Korszerű befektetési termékek a már jól ismert környezetben – tudjon meg többet a Postán elérhető lehetőségekről, és az egyik legnépszerűbb befektetésről, az ingatlan alapról!

Egyik legfontosabb célunk, hogy Ügyfeleinknek versenyképes hozamot biztosítsunk, ugyanakkor megbízható megtakarítási és befektetési lehetőségeket kínáljunk, közvetítsünk – hangsú­lyozta Kadocsa Balázs, a Magyar Posta Befektetési Zrt. vezérigazgató-helyettese.

Az elmúlt hónapok ingatlanpiaci fellendülése Ügyfeleink termékválasztásán is érezteti hatását. A befektetési alapok között az ingatlan alapok váltak az egyik legnépszerűbb befektetési formává. A megnövekedett lakossági kereslet nyomán a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap – alig 2 évvel az indulása után – a 2. legnagyobb szereplővé vált az ingatlan alapok között a magyar befektetési piacon, a kezelt vagyont tekintve. Az Alap közel 100 milliárd Ft értékben fekteti be Ügyfelei megtakarítását, mely jelenleg is dinamikusan növekszik.

Hiszünk abban, hogy egy jó megtakarítási terméknek könnyen érthetőnek, átlátható­nak és kiszámítható kockázatúnak kell lennie, mindezt versenyképes hozam mellett – mondja Kadocsa Balázs. A Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap elsősorban iroda, ipari és kereskedelmi célú ingatlanokba fekteti vagyonát, hogy azok hasznosításával minél nagyobb hozamot érjen el befektetőinek.

A Magyar Posta Befektetési Zrt. és a Magyar Posta Zrt. egyedülálló értékesítési hálózatával a kisebb tele­püléseken élők számára is könnyen elérhetővé teszi a modern pénzügyi szolgálta­tásokhoz való hozzáférést. A vezérigazgató-helyettes kiemelte, hogy a stabil és kiszámítható működés mellett a postai dolgozókat is folyamatosan képzik annak érdekében, hogy a megfelelő pénzügyi és befektetés-szakmai ismeretek birto­kában az adott Ügyfél számára a legmegfelelőbb megtakarítási formát tudják ajánlani.

A Magyar Posta Zrt. közel 150 éve áll Ügyfelei szolgálatában, immáron gazdag és korszerű megtakarítási palettával is.

 

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A tájékoztatás nem teljes körű. Befektetési döntései meghozatala előtt, kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó dokumentumokat, valamint a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó Hirdetményeit. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockáza­tait, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat. A cikkben található megállapítások a 2016. 03. 08-i adatokat tükrözik.

 

Címkék: , ,


hirdetés


hirdet�s