Befejeződött a megyei I. osztály küzdelemsorozata

By Pásztor Attila
Akt.:
Befejeződött a megyei I. osztály küzdelemsorozata
© Osztie Tibor
A labdarúgó megyei I. osztály 34. fordulójában hét mérkőzést játszottak vasárnap.

Mezőcsát – Felsőzsolca    3-3 (3-2)
Mezőcsát, 200 néző. V.: Rendek.
Mezőcsát: M. Varga – Barta (Monoki), Farkas Tibor, Csapó, Farkas Z., Mida, Sipos, Farkas Tamás (Kiss), Kállai, Paczók, Farkas R. Edző: Szombati Csaba.
Felsőzsolca: Ilonka – Bárdos, Kalász, Bereczki (Szabó V.), Gilányi, Tóth (Kundráth), Borbély (Hudák), Staviarszki, Matesz, Pálinkás, Égerszegi. Edző: Bodnár József.
G.: Farkas R. (2), Paczók, ill. Égerszegi, Pálinkás, Matesz.
Jók: az egész csapat, ill. Ilonka, Szabó V., Gilányi.
Ifi: 0-7.
Szombati Csaba: – Lehetetlen, hogy akár a rossz, akár a jó örökké tartson, így ebből következik, hogy mivel a rossz nálunk immár nagyon régen tart, a jónak közel kell lennie. A kialakult helyzetben mit lehetne tenni nem tudom, csak bizakodom a mezőcsáti futball jövőjét illetően. Szívem, lelkem, tudásom az egyesületé, de belefáradtam a mindennapokba, és igaz, hogy soha se mond, hogy soha, de a jelenlegi állapot szerint részemről köszönök mindent.
Bodnár József: – Kíváncsi lennék, hogy a hét utánpótláskorú kezdőjátékosom hol töltötte a szombat estét, a hetedik hely ettől a kerettől a csúcs. Köszönöm szponzoraink, szurkolóink és az önkormányzat támogatását, sok sikert a Mezőcsátnak a jövőben.

Szikszó-Tomor-Lak – Sátoraljaújhely    5-2 (3-0)
Lak, 150 néző. V.: Kujbus.
Szikszó-Tomor-Lak: Mattyák – Szita, Mikó (Fehér), Illés, Bokk, Nagy, Kalász N. (Kalász G.), Pál, Bacsó (Tóth), Kótai, Dobondi (Egyed). Edző: Ártim Csaba.
Sátoraljaújhely: Dankó R. – Dankó Cs., Petró A., Matisz, Fodor, Janikó, Szabó G. (Budai), Laczi, Szabó I., Blaha, Orosz (Petró M.). Edző: Szabó László.
G.: Bokk (3), Pál (2), ill. Petró M., Szabó I.Kiállítva: Janikó (15.), Laczi (45.), Petró A. (84.).
Jók: Bokk (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.
Ifi: 4-0.
Ártim Csaba: – A mérkőzésen elért eredmény megerősíti, hogy a tavaszi szezon becsületes és tisztességes hozzáállása eredményes lehet. Köszönöm mindazoknak, akik a Szikszó-Tomor-Lak csapatainak mindennapjait támogatták és segítették, jó érzéssel tölt el lelkes szurkolóink biztatása. Üdvözlök minden sportbarátot és sporttársat a megye labdarúgásában.
Szabó László: – A célunkat teljesítettük. A játékvezetőre nem azért haragszom mert kopasz, hiszen én is az vagyok, hanem három kiállítás és két tizenegyes. Bízom benne, hogy a Tomor-Lak csapata bennmarad.

Sajókaza – Nyékládháza    10-1 (6-0)
Sajókaza, 250 néző. V.: Szuromi. 
Sajókaza: Kozma – Kocsi, Harnócz R., Tátrai, Szabó, Nyíri, Harnócz Z. (Kakszi), Asszony, Túróczi (Kiss), Zuti (Rimavölgyi), Máthé (Dorgai). Edző: Sándor Zoltán.
Nyékládháza: Lakatos – Sándor, Fodor, Németh G., Rőczei, Handa, Nagy, Anderkó, Harman, Csibrik, Németh K. Edző: Bodolai István.
G.: Máthé (3), Tátrai (2), Túróczi, Nyíri, Harnócz Z., Kiss, Kakszi, ill. Harman.
Jók: az egész csapat, ill. Fodor (a mezőny legjobbja) és az egész csapat.
Ifi:
Sándor Zoltán: – Méltán ünnepeltük meg a bajnokság megnyerését. Gratulálok mindenkinek, aki ehhez a csodálatos eredményhez egy kicsit is hozzátett.
Bodolai István: – Köszönjük azoknak, akik támogatták és segítették csapatunknak, „szerencsére” nem voltak sokan. Gratulálok a bajnokcsapatnak!

Tállya – MVSC-TS Hungária    2-0 (0-0)
Tállya, 150 néző. V.: Kátai.
Tállya: Kristóf – Bodnár, Tóth A., Paranai, Gréz, Siróczki (Szárnya), Pachinger (Takács), Kovács, Mihálszki Cs., Balázs (Kiss), Mihálszki N. (Orosz). Játékos-edző: Pachinger János.
MVSC-TS Hungária: Bukta – Jóner, Scholtz, Boszák, Pataki, Stipula (Pócs), Illovai, Sári (Honti), Jónás, Boros, Banu. Edző: Földesi Károly.
G.: Paranai, Orosz.
Jók: Bodnár, Tóth, Paranai, Gréz, Kristóf, Kovács, ill. Bukta, Stipula, Pataki.
Ifi: 0-5.
Pachinger János: – Maximális tisztelet és köszönet illet meg mindenkit, akik lehetővé tették, hogy a csapat nyugodt körülmények között játszhatta végig a bajnokságot. A mérkőzésről annyit, hogy végig fölényben játszottunk és megérdemelt győzelmet arattunk egy sportszerű csapat ellen.
Földesi Károly: – Mezőnyben jól játszottunk, de a helyzetkihasználásunk katasztrófális volt és ez vereséghez vezetett.

BTE Edelény – Aszaló    7-1 (1-0)
Edelény, 450 néző. V.: Kassai.
BTE Edelény: Komlóssy – Deák (Konyha), Szénégető, Gogolya, Benke, Buku, Hársasi (Raji), Barbarits (Köteles), Vajda, Molnár G., Gáll B. (Béres). Edző: Göndör Béla.
Aszaló: Lövei – Szász, Deme (Agárdi), Varga, Meczkó, Horváth B., Kispál (Tóth L.), Tóth N., Vasas, Bari (Mészáros), Orlóczki (Lajtos). Edző: Barcsa László, Luhály István.
G.: Deák (2), Buku (2), Gáll, Molnár G., Konyha, ill. Horváth B.
Jók: az egész csapat, ill. Horváth B.
Ifi: 6-1.
Göndör Judit, csapatvezető: – Újoncként siker a hatodik hely, bár ebben a csapatban akár egy jobb eredmény is benne volt. Ma igazi futballfiesztát rendeztünk, ami erőt és tartást kell hogy adjon a jövőre nézve, mert ez a fantasztikus közönség, támogatóink és ez a város megérdemli. Minden csapatunk valamennyi tagjának elismerésem, és külön gratulálok az ezüstérmes ifistáinknak.
Barcsa László: – A mai mérkőzésen minden gyengeségünk felszínre került, a hazaiak győzelme még ilyen arányban is megérdemelt.

Szalonna – Abaújszántó    2-9 (2-4)
Szalonna, 100 néző. V.: Csorba.
Szalonna: Káló K. – Váradi, Kertész Gy., Kálló A. (Orgona), Kálló Sz. (Hankó), Horváth B., Kálló J., Kalocsai I., Horváth B., Kálló G., Kertész A. Elnök: Kertész Gyula.
Abaújszántó: Szerencsi – Matisz, Jakab, Bodnár, Pocsai (Áfra), Lehóczki, Jáger, Mató (Dóczi), Balogh, Konyecsnyik, Varga. Edző: Erdősi István.
G.: Kálló G. (2), ill. Jáger (4), Lehóczki (3), Jakab, Mató.
Jók: senki, ill. Jáger és Balogh (a mezőny legjobbjai) és az egész csapat.
Ifi: 5-2.
Kertész Gyula: – Megalázó vereséget szenvedtünk szebb búcsúra gondoltam. Köszönöm a támogatóinknak és mindenkinek akik egy kicsit is segítettek és nem hagytak cserben a legnehezebb időszakban sem. Sok sikert az utánam következőnek, elég volt, feladom.
Erdősi István: – Véget ért a tavaszi flúgos futam, összeszedtük magunkat a végére. Köszönjük a támogatóinknak az éves segítséget, és a csapatomat is dicséret illeti a tavaszi hozzáállásért.

Sárospatak – Encs    6-0 (3-0)
Sárospatak, 150 néző. V.: Németh.
Sárospatak: Nagy – Hoffmann, Szabó S., Tóth Á. (Géczi), Kovács Sz., Zsófi D. (Tóth L.), Sikorszki G., Kerékgyártó K., Kecskés (Sikorszki P.), Vécsi, Halder (Pothurszky). Edző: Zsófi József, Vachter Gábor.
Encs: Juhász – Fülöp, Orosz, Glonczi (Kucsma), Molnár, Kosztek, Galyas, Gregó, Horváth, Czernai, Orgona. Edző: Kőrössy Pál.
G.: Vécsi (2), Zsófi D., Halder, Kecskés, Tóth L.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Ifi: 4-2.
Zsófi József: – A sok nehézség ellenére a csapat jelezte, hogy él és várja hogy együtt maradhasson. Köszönjük az önkormányzat támogatása mellett a Bodkö Kft. segítségét amivel tovább tudtunk létezni! Óriási sikerként éljük meg a harmadik helyet!
Kőrössy Pál: – A végére elfogytunk. Gratulálok a Sárospatak harmadik helyezéséhez.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

További hírek a boon-sportoldal kategóriából