Becsúszott a piros-fehér tábla az Árok utcai buszfordulónál Miskolcon

A rossz állapotban lévő Árok utcai buszforduló
A rossz állapotban lévő Árok utcai buszforduló - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Ezt jelezte egyik olvasónk. A hét elején kimentünk a helyszínre, és azt láttuk, ha nem is életveszélyes a terület, de mindenképp rossz állapotban van. Olyan, mintha egy félbemaradt beruházás helyszíne lenne, még egy árokba csúszott tábla is jelzi, hogy vigyázat, itt valaha építkeztek.

Mint a héten már megírtuk: az út törmelékes, latyakos, a csúszásveszély mindenképp fennáll. Érdeklődtünk az önkormányzatnál, hogy mikorra készül el az a buszforduló, mikorra kerül normál állapotba, de választ csak szerdán kaptunk a városüzemeltetési osztálytól:

„Az Árok utcai buszforduló kiépítésének első ütemében egy kőzúzalékos út készült el. Az aszfaltozás, szegélykövezés erre az évre tervezett, de annak megvalósítása nélkül is használható a buszforduló, amelyben az időjárás okozta kárt amint lehet, kijavítják. Addig az útszélesség jelzésére piros-fehér sávozott tábla került kihelyezésre.”

Valószínű, ez az a tábla, amit az út melletti mélyedésbe csúszva találtunk.

ÉM-NSZR


Nem életveszélyes, de mindenképp rossz a miskolci buszforduló

Életveszélyes állapotban van az Árok utca végén található buszforduló – jelezte lapunknak egyik olvasónk. Azt is megírta, sokan inkább hamarabb leszállnak, mert nem szeretnének a szakadékban kikötni. Úgy tudjuk, hasonló panasz a Miskolc Városi Közlekedési (MVK) Zrt.-hez is érkezett.