Tokaj hírei

2011.12.22. 18:55

Megalakult a Tokaj-Zemplén-Abaúj térség turisztikai marketingszervezete

Több mint 100 településen közel 500 turisztikai szolgáltató piacra jutásának a segítése, valamint a hatékony közösségi márkaépítés és marketingmunka érdekében másfél év szakmai előkészítő munka után a Zemplén öt helyi TDM egyesületének elnöke 2011.

Több mint 100 településen közel 500 turisztikai szolgáltató piacra jutásának a segítése, valamint a hatékony közösségi márkaépítés és marketingmunka érdekében másfél év szakmai előkészítő munka után a Zemplén öt helyi TDM egyesületének elnöke 2011. december 22-én aláírta a Tokaj-Zemplén-Abaúj Térségi TDM Nonprofit Kft Társasági Szerződését.

A térségi TDM szervezetként megalakult Kft 2012 elején benyújtja a regisztrációs kérelmét a Nemzetgazdasági Minisztériumhoz, ezzel párhuzamosan pedig elkezdődik a közös turisztikai arculat tervezése, az egész térséget lefedő, tematikus kínálatot bemutató turisztikai portál kialakítása és egy vezetett hangos városnéző és hegyi túrákat is tartalmazó mobil applikáció fejlesztése.

A Kft szakmai munkáját 2012-ben a TDM menedzserek tanácsa irányítja szoros szakmai együttműködésben, a munkát nagyrészt a helyi TDM szervezetek munkaszervezetei végzik az első év folyamán. 2012 elején a Kft megkeresi a térség borászati szervezeteit, a megyei önkormányzatot, a nagy állami turisztikai szereplőket, a térségben működő turisztikai klasztereket és tematikus kínálatot nyújtó turisztikai egyesületeket, s képviselőiket felkéri a Kft munkáját segítő Szakmai Tanácsadó Testület munkájában való részvételre, annak érdekében, hogy velük közösen kerüljön megtervezésre a következő évek szakmai munkája.

Címkék#tokaj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!