Beckham most platinaszőke

Marylinnek becézték a csütörtöki edzésen klubtársai David Beckhamet, aki Marylin Monroe-ra emlékeztető tejfölszőke hajjal jelent meg a tréningen. A 32 éves focista a Real Madrid edzésén sapkát viselt, hogy az edzésre beengedett rajongók ne lássák az új hajkreációt, de Bekcham csapattársai többször megpróbálták megszabadítani fejfedőjétől a játékost – állítja a Sun című brit bulvárlap. A […]

Marylinnek becézték a csütörtöki edzésen klubtársai David Beckhamet, aki Marylin Monroe-ra emlékeztető tejfölszőke hajjal jelent meg a tréningen.

A 32 éves focista a Real Madrid edzésén sapkát viselt, hogy az edzésre beengedett rajongók ne lássák az új hajkreációt, de Bekcham csapattársai többször megpróbálták megszabadítani fejfedőjétől a játékost – állítja a Sun című brit bulvárlap. A brazil Robinho jutott legközelebb a célhoz, de az angol csapat volt kapitánya nevetve ellökte a kezét.

Később maga Beckham kapta le a sapkát, hogy ízelítőt adjon új imidzséből. Mint a focista elmondta, unta már a barna fürtöket.